Tässä autopelaajan ja oluen ystävän paras koskaan esitelty ajosimulaattori. Ainakin minun mielestäni. Laitteisto on valmiiksi asennettu. Suoritustasosta vastaa PC-kone, jonka voi kytkeä myös Playstation 3:een. Valmiina on 12 ajopeliklassikkoa ja uudempia autopelejä. Perusohjainten lisäksi erikoisuutena on oluthana sekä ratin vieressä että penkin takana.

Projektori heijastaa pelin 2000 lumenin voimalla ja 2000:1 kontrastisuhteella 1024×768-mittakaavaan mukana tulevalle 120-tuuman kankaalle. Rattia ja penkkiä voi säätää haluamaansa asentoon. Ratti ja vaihdekeppi ovat nahkaverhoiltuja. Polkimet ovat metallia ja toimivat analogisesti. Äänet toistetaan 5.1-audiona. Hintaa on prameat 6995 dollaria. Kenties jos onnistuisi sopivassa välissä osakekaupittelemaan, kunhan kurssit ovat aivan pohjassa.

Lähde: www.dreamarcades.com (www.uberreview.com kautta)

Edellinen artikkeliTähtien sota R2-D2-reppu näyttää hyvältä
Seuraava artikkeliEmanuel Yabrauh on maailman lihavin atleetti

11 KOMMENTIT

 1. Ihan kiva, mutta minun makuun istuin sais olla huomattamasti matalammalla suhteessa polkimiin. Tolla ajaminen tuntuu varmaan samalta, kuin jollain Golffilla. Toisaalta itte en varmaan mahtus kunnolla tuohon ratin ja penkin väliin tai ainakin polvet olis suussa.

 2. Eihän tuo sovi alkuunkaan! Jos juo niin ei ajeta!

  Hiiteen lait! Nyt mennään eikä meinata! XD

  Tuollainen olisi aika hyvä nuorisolle todistaa että kyllä se tippa alkoholia vaikuttaa ajamiseen. Yritäs saada ennätystä kännissä, eipä vain onnistu.

 3. Jos ajat, älä juo. Voi läikkyä!
  Olikos tuokin joku suomalainen urheilulegenda joka moisen päästi ilmoille.. Harvinaisen tosi kylläkin.

  Hieno on ideana tuo, hintaan nähden toteutus onkin sitten KELVOTON!

 4. ”Tolla ajaminen tuntuu varmaan samalta, kuin jollain Golffilla.”

  Eli älyttömän hyvältä? Jos nyt oikein käsitin niin haukuit VW Golfin ajettavuutta.. Pah, olen ajanut todella monia autoja ja Golf, etenkin tämä uusi, on aina ollut listan kärkipäässä ajettavuudessa. Ja jos totta puhutaan Golf on muutenkin todella hyvä auto. Voisi sanoa että lähinnä tuon ajettavuus näyttää amerikan romurauta-auton ajettavuudelta.

  Jooh, mikäs sen parempaa kuin yhdistää pelaaminen ja kaljanjuonti. Varmasti olisi käytössä kotipippaloiden aikaan. 🙂

 5. @diabolic Lähinnä luulen että tuossa nyt tarkoitettiin ajoasentoa, joka ei varsinaisesti ole kovin sporttinen

 6. dftgyui: Mitäs ne siitä mitään. Hullumpiakin nähty. Ainakin nykyään vielä saa autossa matkustamon puolella vetää brenkkua. Itsellä pyöri joskus mielessä ”minibaari” auton hanskalokeroon tai takepenkille keskelle jos löytyy sellainen alas kääntyvä käsinoja. Siis sillein että kun hanskalokeron (tai käsinojan) avaa niin sieltä laskeutuu nivelillä muutama pullo erilaisia viinaksia ja miksereitä sillai kaula alaspäin ja annostelijahanoilla varustettuna. Viinabaari sitäpaitsi olisi käytännön syistäkin järkevämpi ratkaisu pidemmille matkoille sillä kaljan juominen autossa aiheuttaa paljon ylimääräisiä pysähdyksiä, kalja kusettaa juunou. 😉

 7. juopolu: Tämä on monesti testattu. Alkuillasta kierrosajat ovat vielä siedettäviä mutta mitä pidemmälle iltaa mennään, sitä kehnommiksi ajat käyvät.

Comments are closed.