Länsimaisessa kulttuurissa suurta ylipainoa ja huippu-urheilua ei välttämättä ensimmäisenä osaisi yhdistää toisiinsa (ehkäpä keilaaminen ja tikanheitto lajeina poisluettuna). Japanilaisessa sumopainissa paino on tunnetusti kuitenkin valittia. Ei varmasti myöskään tule yllätyksenä, että myös maailman raskain huippu-urheilija löytyy kyseisen lajin piiristä. Tällä hetkellä lihavimmman urheilijan titteliä pitää hallussaan Emanuel Yabrauh niminen sumopainija, jolta löytyy massaa vajaat 400 kiloa.

Kukahan mahtaisi olla tällä hetkellä Suomen raskain urheilija?

Mainos: Unohtuiko Mythbusters? TVkaista nettitv tallentaa kaikki ohjelmat puolestasi, eikä lempiohjelmat jää katsomatta.

Lähde: www.odditycentral.com

Edellinen artikkeliDream Arcade: Octane 120 Beer Arcade -ajosimulaattori
Seuraava artikkeliHappy bike on matkalaukuksi muuntuva kokoontaitettava polkupyörä

4 KOMMENTIT

  1. Kuulantyönnössä on kanssa näitä isoja vauvoja, kuten Mika Halvari aikoinaan. Showpainissa oli 60-luvulla joku päälle 400-kiloinen ”Human Blob”, en tiiä liikkuiko oikein yhtään mihinkään, mutta oli ainakin kehässä…

  2. Sitten ovat tietenkin vielä nämä 3 Tare-sumopainijaa, joita täällä Tampereella liikutellaan Tare-konteissa. Yksi on pelkkää lihasta ja painaa 1024 kg, sitten on toinen joka on pelkkää läskiä ja painaa myös 1024 kg. Kolmas on kehitysvammainen ja painaa 400 kg.

  3. Kyseinen kaveri on kylläkin Emmanuel Yarborough ja on myös vapaaottelija. Moni on varmasti nähnnyt kuuluisan vapaaotteluvideon hänen ja piskuisen Keith Hackneyn välillä – sai melko pahasti turpaansa.

    Kannnattaa huomioida että hän on yli kaksimetrinen, eikä todellisuudessa ole koskaan kilpaillut läheskään 400kg painoisena, veikkaan ettei ole niin paljon edes painanut.

Kommenttien lisääminen on estetty.