Kärsitäänkö sinun työpaikallasi moraalin puutteesta, mitä tulee toisten eväitten kunnioittamiseen jääkaapissa? Empiirisesti toteuttamanieni tutkimusten voileipävarkaudet ovat jopa hämmästyttävän yleisiä työpaikoilla.

Suunnittelija nimeltään Sherwood Forlee on keksinyt ongelmaan ratkaisun homeeksi naamioidun voileipäpussin muodossa. Eväspussin pinnalle painetut homeläikät pitävät nälkäisimmätkin pitkäkyntiset takuulla loitolla ja lounas on turvattu. ”Homepussit” ovat vasta matkalla tuotantoon, mutta kiinnostuneet voivat jättää yhteystietonsa suunnittelijalle tuotelanseerauksen toivossa. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.skforlee.com

Mikäli tämä juttu on makuusi, niin pidät varmasti myöskin ideasta rahat suojaavista ”jarruraitakalsareista

Edellinen artikkeliWowBacon käristää pekonit mikroaaltouunissa
Seuraava artikkeliGOGO Log Radio, sahaa itsellesi pätkä radiota

10 KOMMENTIT

 1. ”Elikkä työtoverti heittävät ne roskiin…”

  Näinhän siinä saattaisin käydä,
  – Missä miun leipä on!
  *-Mie heitin sen roskiin kunse oli homeessa!
  – No perhana! ei ollut.. 😀

 2. Miksi ostaa tuommoisia? Onko tuo nyt niin vaikeaa maalata itse noita läikkiä mihin tahansa pussiin?

 3. aivan hyödytön .. kyllä moni hiffaa nopeasti että leivät vaihtuvat pussissa päivittäin jollin tulee avattua pussi ja tutkailtua onko voileipäkakku tosiaan homeessa.. järkevin tapa on nuhaisena räkiä omia vale leipiä kaappiin ja toiva että joku menee ansaan.. tuskin toista kertaa varastaa..

 4. Omassa työryhmässäni kaverin eväät säilyi koskemattomana, mutta juttuja oli ettei muualla aina näin hyvin ollut.

  Piilokameraa, väriaineita, oksetusainetta ja vastaavia suunnittelivat mutta huolellisella tarkkailulla erään kiinnisaivat.

  Tuollaisessa 1000 henkilön työyhteisössä, kun nekatiivinen asia julkitulee, niin jepen on paras hakea muualle töihin.

 5. Kyllä toi varmaa omassa jääkaapissa ja vielä omassa toimistossa säilyis koskemattomana mutta aina saattaa olla että joku kutsuu terveysviraston käymään koska joku on sattunut näkemään homettasyövän toimistorotan.. 😉

Kommenttien lisääminen on estetty.