swissbike_alamaki.jpg

Kokoontaitettavat polkupyörät ovat pienen säilytystilavuutensa ansiosta käteviä mukana kuljetettavaksi. Tavallisesti kokoontaitettavien polkupyörien kanssa on kuitenkin valitettavasti jouduttu tekemään kohtuullisia kompromisseja ajettavuuden ja rungon jäykkyyden suhteen. Uusi yksityinen pyörämerkki nimeltään Swissbike lupaa kuitenkin korjata kokoontaitettavia polkupyöriä aiemmin vaivanneet epäkohdat.

txaminationsm.gif

Täysillä 26-tuuman renkailla varustettu Swissbike on koottavissa ajokuntoon jopa 30-sekunnissa, ja patentoidun runkomekanismin ansiosta jäykkyydestä tai ajoasennosta ei ole tarvinnut ratkaisevasti tinkiä.

Kokoontaitettava polkupyörä ilman kompromissejä

Kokoontaitettavan Swissbike polkupyörämalliston hinnat asettuvat 679-2250 Dollariin välille.

Lähde: www.gizmag.com

Edellinen artikkeliNike esitteli Freddy Kruegerin tennarit
Seuraava artikkeliLikaisia tietokoneita

5 KOMMENTIT

  1. Tuo on kuitenkin kokoontaitettunakin melko lailla isompi kuin taitettavien pyörien wanha kuningas Brompton. Toisaalta Brompton onkin tarkoitettu vain kaupunkiajoon eikä sovellu maastofillariksi.

  2. täälähän on se kokoon taittuva renkas. hankkii vielä sellaiset tuohon ni menee koulureppuun. ei tarvitse enää pelätä ilkivaltaa(kuten nyt)

  3. Miksikähän noissa ei ole ikinä lokasuojia? Vähänkin märällä ajelee niin kurat roiskuu joka puolelta päälle.

  4. S-252:lle : Tekijän mielestä varmaan tolleen hienompi ja tässä tapauksessa tekijä voisi patentoida omat taittuvat lokarit ni vois viel enemmä nyhtää sitä rahaa 😀

  5. Tattimies: Niin tuosta pohdinnastahan oli vasta vaivaiset 2vuotta ja 19päivää aikaa.. Tokkopa on kysyjä enää hengissäkään, jos onkin, niin vanhainkodissa varmaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.