Likaisia tietokoneita

Olettekos viime aikoina kurkanneet tietokoneenne kannen alle? Jos viimeisestä avaamisesta tulee piakkoin kuluneeksi kymmenen vuotta, kannattaa varautua kuvien mukaisiin yllätyksiin. Kannettavat menevät muuten kanssa melko nopeasti tukkoon. Loistava keino puhdistaa läppärin tuuletin on suunnata imurin pää flektiin kiinni ja imustella puhtaaksi.

Lähde: www.wackyarchives.com

Edellinen artikkeliSwissbike – kokoontaitettava polkupyörä ilman kompromisseja
Seuraava artikkeliNintendo DS Guitar Hero tulossa kesällä

13 KOMMENTIT

 1. Tutulta näyttää (Y)
  Sitten siivotaan kun tuulettimien melu kasvaa niin infernaaliseksi että sähköpostin lukeminen saa korvat tinnittämään. Eikä ole se tilanne nytkään kovin kaukana.

 2. Hyvä juttu on myös puhaltaa paineilmaa. Esim prosessorin yms siilet on joskus niin ahtaita, ettei imuri jaksa imeä niitä puhtaaksi. Koneeni lämpö laski 10 astetta, kun putsasin hyvin paineilmalla.

  Kannattaa vain varoa, ettei esim näytönohjaimen tuuletin ota ylikierroksia, kun innostuu puhaltamaan. Ei ihan tykännyt..

 3. ei sitten sitä tuuletinta kannata imurin imulla pyörittää vaan estää sen pyöriminen jollain, koska itsellä sattui kerran niin että laakerithan siitä paloi.

 4. Ei ne laakerit normaalista siivouksesta mene.. Pitää tahallaa leikkiä sillä imurilla ja kohtuullisen kauan ennen kuin mitään tapahtuu. Nimim. yhden vanhan powerin puolitahallaan hajottanut..

 5. itellä kyllä toimii pöly äänieristeenä, viimeks kun putsasin tuulettimet niin alko hurisee hoosiannaa kovempaa kun pölyn kanssa :L

 6. no huh huh.. noin pölyisiä koneita ei ole tullu nähtyä, vaikka testilaitoksen koneita putsatessa on joskus pölyn määrää ihmetelty.

 7. Kouluissa olen törmännyt koneisiin, jotka ovat hajonneet tuon vuoksi. Ilmeisesti on halvempaa ostaa uusia koneita, kuin vaivautua parin vuoden välein imuroimaan nykyiset.

 8. quote: hevosmiäs kirjoitti 12.5.2008. 10:26. Linkki kommenttiin |

  Hyvä juttu on myös puhaltaa paineilmaa. Esim prosessorin yms siilet on joskus niin ahtaita, ettei imuri jaksa imeä niitä puhtaaksi.

  /quote

  -ei ole sanaa siile, eikä monikkoa siilet.

  siili, siilit, piikkikasa, mikä lie.

  -wictro

Kommenttien lisääminen on estetty.