Golf Ball Launcher avaa golfin mailattoman maailman

Nykysuomen perussanakirja sanoo golfista seuraavaa: ”urh. peli jossa pallo pyritään lyömään mahdollisimman vähin lyönnein maastoradan reikiin.” Siinähän se tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan selväksi! Palloa tietenkin lyödään mailalla. Mutta Golf Ball Launcheria käytettäessä ei löydä palloa, joten kyseessä ei määritelmän mukaan ole golf.

Ilmakivääristä tuunatulla golf-kiväärillä voi kuitenkin harrastaa jonkinlaista golfin tapaista peliä golf-kentällä. Ase ampuu pallon 300 jaardin (275m) päähän. Saattaa aiheuttaa paheksuvia katseita viheriöllä!

Lähde: airforcegolf.com

Edellinen artikkeliRanteeseen kiinnitettävä laturi on uusinta muotia japanissa
Seuraava artikkeliRadio-ohjattava olutcooleri

5 KOMMENTIT

  1. mitäpä jos noilla pelais splätteriä vai miksi sitä kutsutaankaan? pyssyt käteen joka hemmolle ja tuli on vapaa. mahtaa sattua tuollainen golf-pallo..

  2. tosiaan. splatterista sais varmaan modattua tommosen ja maksais 50e. voisinkin alkaa nikkaroimaan vajassa tuollaista.

    mut miettikös kekkonen että ei ketään ”normaalia” golffaria tuollainen kiinnosta? laite on tarkoitettu loukkaantuneille ja liikuntarajoitteisille kuten tuolta linkin takaa löytyvästä voi lukea.

Kommenttien lisääminen on estetty.