banzai-skimboard-surfer.jpg

Hei tää näyttää kivalta! Tällanen kun ois ollu pienenä!

Kahdeksan metriä pitkä ja kaksi metriä leveä vesikouru kiinnitetään koukuilla maahan. Puutarhaletkulla johdetaan vettä ylhäältä ja vesiliukurata-suihku on valmis. Mukana tulee minisurffilaudat. Jos on iso takapiha, niin sinne harjoittelemaan meren aaltoja varten tai sitten mökille. Hintaa Ameriikassa $49,88.

Lähde: www.walmart.com

Edellinen artikkeliiPod-pihvikotelo
Seuraava artikkeliPhonofone vahvistaa ilman lisävirtaa

19 KOMMENTIT

 1. hirveetä vedentuhlausta tuommoinen. Jossain tuolla afrikan kuivissa maissa tuollainen pistää varmaan vihaksi.

 2. Ei se vesimäärä siellä afrikassa lisäänny yhtään vaikka sitä täällä jättäisi käyttämättä.

 3. jes, saan 15metrin syvyiselle kaivolleni jotain käyttöä… Tähän asti sitä käytetty lähinnä kukkien kasteluun, auton pesuun ja mitä nyt kylmiä suihkuja haluttu ottaa kun saimaan vesi on ollut liian lämmin. Kaivoahan pitäisi käyttää paljon, että veden laatu pysyisi hyvänä. (välillä kokonaan tyhjäksi jne.) Tämä sopii siihen tarkoitukseen mainiosti. Sattuupahan 5 hehtaarin tontillani olevan vielä suht loiva kukkula johon tämän voi asentaa tuoden lisää hauskuutta verraten vaakatasoon. Tämän voisi asentaa suoraan saimaaseen tai vaikka paljuun menemään kun sellainenkin näkyy pihallani olevan. Siitä tulikin mieleeni, että lähdenpäs lämmittämään saunaa ja paljua. 😀

 4. No pelkän hinnankin perusteella jo voi päätellä että mistään kovin laadukkaasta tuotteesta tuskin on kyse.

 5. Me tehtiin pienenä tuollainen systeemi itse. Pressu vaan alas viettävälle maalle ja puutarhaletku yläpäähän. (tosin letkua piti pitää koko ajan) Ei siinä kauaa viihtynyt, koska vesi jäätävän kylmää kun tuli suoraan kaivosta.

 6. Palju on eräänlainen lämpö kylpyallas, joka yleensä sijaitsee ulkona. Allas pitää ensin lämmittää puilla. Kamina on altaassa kiinni. Palju on jokin villitys ollut suomessa viimeaikoina, sillä pyritään näyttämään naapureille kuinka rikkaita ollaan. Itse kävin Jätkänkämpän paljussa ja oli aika turha. Ei poreita. Ahdasta….Järvessä oli paljon parempi pulikoida. Kai se toimii paremmin talvena. Mutta ketä kiinnostaa lähteä talvipakkasilla ulos päästäkseen kuumaan veteen. Suosittelen mielummin ostamaan porealtaan kylpyhuoneeseen. Palju vuoden turhake?

 7. mikäs sen mukavampaa kuin syysiltana suoraan savusaunasta kylmään saimaaseen ja siitä pajuun ottamaan muutamat huurteiset.

  Turhuke voipi olla, mutta itse tein paljun omin käsin. Parempi kuin kaupan valmiit paskat, rahaa ei käytännössä mennyt 50e enempää(oli yks kaminakin kotona käytettävissä, mukava projekti, vaikka tosin aikaa vievä.

 8. Aika nopeesti tuli mieleen joo, että mites se jääkylmä vesi… Ehkä Ameriikassa ollaan niin edistyneitä, että puutarhaletkuissakin on lämpötilansäätö.

  Ja tuo Tuntemattoman palju kuulostaa pirun houkuttelevalta, itse joskus imailin huurteisia Silja Operan kannella, tihkusateisessa Pietarin satamassa. Tais olla syysloman aikaan risteily, eli +5 C tais olla ilman lämpö, mutta porealtaassa tarkeni. Jotenki epätodellinen ja varsin miellyttävä tapaus 🙂

 9. Meillä oli tuollainen veljen kanssa kun oltiin pieniä. Tollainen ”sadetin” oli tosin vain toisella puolella. Ideana oli, et reunassa kulki samasta muovimatosta tehty putkilo, jossa sitten oli reikiä josta vesi suihkusi. Ihan alle kouluikäisenä se oli kovasti hauskaa ja pressulla jatkettuna hauskaa vähän isompanakin 😀

  Ja ekopiiperöille tiedoksi, että vesi tuli järvestä ja pumppausvoima 2-t polttomoottorista.

 10. Ympäristöfanatismi uusiin ulottuvuuksiin. Lapsilta pitää kieltää hauskanpito koska tuo kuluttaa vettä parikymmentä litraa minuutissa suunnilleen 10-15 minuutin ajan kerrallaan? Sekin vesi säästyy sitten nurmikon kastelusta, jota moni harjoittaa. Parempihan tietysti olisi jos tenavat ulkona leikkimisen sijaan katsovat vaikkapa televisiota.

 11. Masennuslääkkeet ja mielisairaala ovat halpoja tuohon veteen verrattuna. Ei vaan, on hyvä, että lapset voisivat leikkiä tämmöisellä surffausmatolla tietokonesurffailun sijaan. Veden kun vielä ottaa kaivosta/lammesta, niin hintapolitiikkakin kunnossa. Itse en ihan vesijohtovettä rupeaisi tuohon tuhlaamaan. Kai tähänkin voi rakentaa ”suihkulähdeperiaatteen” eli sama vesi kiertää.

 12. Hinta ameriikassa $49,88 ja Suomalaisessa citymarketissa 16,95.Olipa mainoksessa aivan sama kuvakin…

 13. Hinta ameriikassa $49,88 ja Suomalaisessa citymarketissa 16,95.Olipa mainoksessa aivan sama kuvakin….

 14. Skimboardeja ei tartte tuollaisessa käyttää, vaan sujuu sellaisella meno ihan järvenrannassakin kunhan vesi ei ole liian syvää. Pari senttiä on sopiva määrä. Eli juoskee vauhdit, heittää laudan veteen ja hyppää päälle. Siitä ei ainakaan pitäisi olla kenelläkään mitään valittamista että tuhlataan vettä.

Kommenttien lisääminen on estetty.