Phonofone vahvistaa ilman lisävirtaa

Phonofone hyödyntää keraamista rakennettaan ja sarvimuotoaan vahvistaessaan vaikkapa mp3-soittimen musiikin. Erillistä virtalähdettä ei tarvita, vaan soittimen kuulokeliitännän antama virta riittää vahvistamaan äänen 55 desibeliin saakka. Saatavana valkeana ja mustana 350 euron hintaan. Tyylikäs ainakin.

Lähde: www.pocket-lint.co.uk

Edellinen artikkeliBanzai Skimboard Surfer
Seuraava artikkeliSanyo DMX-CA8 on vesitiivis still-/videokamera

9 KOMMENTIT

 1. No eipä tuo 55dB ole kauhean järkyttävä lukema.. Ja en, en ole volat-täysille-vaikka-kuulostais-kuinka-paskalta-amis, vaan ihan perushifisti. 🙂

 2. mielestäni aivan riittävä musiikista nauttimiseen. hankkisin varmasti jos olisi varoja laittaa tuon verran. täytyy varmaankin itse rakennella moinen

 3. Tosiaan 55dB ei paljoa ole, mutta todella hienon näköinen tuo kuitenkin on. Sopis keskelle olohuonetta vieraiden ihailtavaksi. Harmi ettei tuommoisia vahvistin-kaijutinjärjestelmiä ole muita.

 4. kyllä 55dB on jossain koti/toimisto käytössä aika riittävä, mitään bileitähän tuolla ei kyllä pidetä. kunhan ei niin paljoa laita toiveita sille basson toistolle, nimittäin veikkaisin että on melkolailla diskantti painotteinen tuon äänen laatu.

 5. ihan jees tuo minunkin mielestäni on, vaikka en kyllä innostuis ostamaan. perinteinen ghettoblaster toimii ainakin meikäläisen tarpeisiin.

 6. ”kunhan ei niin paljoa laita toiveita sille basson toistolle, nimittäin veikkaisin että on melkolailla diskantti painotteinen tuon äänen laatu.”

  Ylemmät keskiäänet painotteinen pikemminkin. Korkeat diskantit kärsivät myös.

  Helvetin siis vekotin. Itse diggaan sellaisesta ”vintage tatsista” mitä tuollainen torvi tekee äänelle.

 7. Veikkaan että torven aiheuttamat mahdolliset vääristymät ovat pientä verrattuna siihen kännyköiden omaan äänen”laatuun” Ainakaan itse en ole vielä hyvää kännykkä soundia kuullut. Menee kuulokkeilla junassa ja lentskarissa tms, mutta en kyllä kotona hifistelisi 😉

 8. en kyllä yleisestikään mp3:lla hifistelisi. kätevä mobiiliformaatti ja siihen tarkoitettu. se siitä.

Kommenttien lisääminen on estetty.