Walther NightHawk -lutku on vaativan harrastelijan valttikortti

Paljon ovat kehittyneet ilmapistoolit näemmä. Tässä Walther NightHawk -mallissa on selkeää jamesbondimaista otetta. Ensin katse kohdistuu piippuun integroituun taskulamppuun sekä laser-tähtäimeen. Kerralla ladataan kahdeksan luotia, jotka voi ampua niin nopeasti kuin ehtii liipasimesta vetää, käytössä on nimittäin CO²-patruuna. Lisälaitteita voi kiinnittää vielä näidenkin lisäksi mm. pikalaturin tai luupin. Hintaa tuotteella on 159,99 dollaria.

Lähde: www.pyramydair.com

Edellinen artikkeliVideosilmikkoon yhdistetty kauko-ohjattava värikuula-asekanuuna
Seuraava artikkeliMikroprojektori sd-korttipaikalla

23 KOMMENTIT

 1. Mitä järkeä. Tästä menee koko ilmapistoolin viehätys eli tarkkuusammunta. Mitä haastetta siinä on jos voi käyttää lasertähtäintä. Kyseinen paikka vielä myy aseen vakaimia. Eli kun säädöt laitettu kohdalleen voi aina ampua kympin vaikka silmät kiinni. Itse ammun vanhalla kunnon aleanoirella vaikka piippu on päin vit….

 2. nii on.. eikä tossa oo mitää ihmeellistä jos on harrastanu esim. airsoftia.. niinku minä.. itellä oli Co2 desert eagle blowbackinä 😛 kyllä potki persiisee 😛

 3. ”Ensin katse kohdistuu piippuun integroituun taskulamppuun sekä laser-tähtäimeen.”

  1. Se ei ole taskulamppu.
  2. Sitä ei ole integroitu.
  3. Ei ainakaan piippuun.
  4. Lasertähtäintä en koko aseesta edes löytänyt.

  Kunhan Co2:n hinta patruunaa kohden laskisi niin voisihan sitä jonkun kaasuaseen ostaa. Tuo vaikuttaisi mielenkiintoiselta.

 4. 1. Se on asevalaisin
  2. Se on kiinnitetty aseen sivukiskoon
  3. Ei niin
  4. Aseen päällä on punapistetähtäin

  12 gramman CO2 Patruunoita saa 1 € kappale airsoft liikkeistä. Nyt vähän tarkkuutta hei! Sitä paitsi, mitä järkeä tuossa on kun ei sillä kuitenkaan ketään saa ampua. Harrastakaa airsoftia, löytyypähän noille lisähärpäkkeillekkin jotain käyttöä. -.-

 5. Tutustu asiaan hiukkasen niin tiedät paremmin. Airsoft ei todellakaan ole yhtä noloa kuin larppaus, juutuup- videot saattavat olla hyvä tiedonlähde.

 6. Joskus vaikea kääntää englannista suomeksi kun ei ole asiaan perehtynyt. Englanninkielisissä blogeissa otetaan yleensä suoraan copypastena myyjän sivuilta info tai jostain toisesta blogista. Itte pitää yrittää ymmärtää mitä myyjä tarkoittaa ja kääntää sanoa se suomeksi. Välillä asiavirheitä esiintyy, mutta onko sillä nyt sitten loppujen lopuksi väliä, onko joku osa integroitu vai saako sen irti?

 7. Hei Jyrki,

  älä välitä satunnaisista käännösvirheistä. Onneksi HV:n lukijakunnasta löytyy lähes kaikkien alojen erikoisasiantuntijoita, jotka voivat tarkentaa artikkeleissa esiintyvät asiavirheet ja tarkan terminologian, vrt. esim. Lasertähtäin ~”On muuten nimeltään punapistetähtäin.”

  Tämänkin mutkan, eikun pyssyn eikun revolverin, hei urpo hei sehän on pistooli -jutun ominaisuuksien auditointi olisi maksanut konsultilla n. 2000 € + alv 22%.

 8. ”Tutustu asiaan hiukkasen niin tiedät paremmin. Airsoft ei todellakaan ole yhtä noloa kuin larppaus, juutuup- videot saattavat olla hyvä tiedonlähde.”

  Larppaajakaan ei pidä harrastustaan nolona… eli paljoa ei puheet auta.

  En todellakaan arvosta kumpaakaan harrastusta, mutta minulle on ihan sama ,jos jotkut viitsivät pomppia metsässä sotaa leikkimässä haltija korvat päässä tai ilman. Miten se minuun vaikuttaa? Ei mitenkään enkä myöskään pilkkaa toisten harrastuksia eikä varmaan airsoftaajankaan kannata larppaajille nauraa ihan pienenä vinkkinä.

  Itse en ymmärrä, kuin kunnon pyssyjä ja maalitauluun osumista ja siihen osumista. Tosin en harrasta moista.

 9. Airsoft ei ole leikkiä. Se on sotasimulaatio, josta ei yleensä käytetä sanaa sota. Kummassakaan ei ole mitään noloa. Harrastus kuin harrastus.

 10. HV lukijakunnan vakkarit (mukaanlukien minä) kieltämättä ovatkin – ainakin jos heiltä kysytään – perehtyneitä asiantuntijoita.

  Tässä lieneekin Hilavitkutin-sivustojen suola, asioiden kommentoiminen ja tarkentaminen hieman pätevänsävyisellä tyylillä sekä tietty epäkohtien etsiminen, jotka kuitenkin – kiitos hyvän toimituksen – harvemmin löytyvät uutisten kirjottajista, vaan lähinnä itse uutisista tai ideoista yms. Kiitos ja öitä.

  /menkööt yökännikirjoitusten piikkiin.

 11. esa king kirjoitti 12.4.2008. 13:58.

  nii on.. eikä tossa oo mitää ihmeellistä jos on harrastanu esim. airsoftia.. niinku minä.. itellä oli Co2 desert eagle blowbackinä 😛 kyllä potki persiisee 😛

  Tiedän mitä tarkoitat (y)

 12. Kai tällä ois kätevä vähentää iltahämärällä rastaskantaa. 😀

 13. Hahaa, todentotta =D (eih, minä en myönnä ampuneeni mitään elävää olentoa millään aseella, mutta myönnän että en puhu täysin totta)

 14. ”1. Se ei ole taskulamppu.
  2. Sitä ei ole integroitu.
  3. Ei ainakaan piippuun.
  4. Lasertähtäintä en koko aseesta edes löytänyt.”

  1. Niin onkin
  2. Niin onkin
  3. Niin onkin
  4. Siinä tapauksessa kannattaisi pysyä kaukana aseista?

 15. Pasi: Lasertähtäintä ei tässä mutkassa ole. Punapistetähtäin kyllä löytyy. Kaksi täysin eri asiaa, jos et sitä tiennyt niin ”Siinä tapauksessa kannattaisi pysyä kaukana aseista..” Asiaa jo edellä selvensi nimimerkki Se. Näköjään aina löytyy joku luupää joka välttämättä haluaa inttää vastaan. Vieläpä lähes neljännesvuoden ikäisessä jutussa.

 16. No onkohan tuo edes hyvän laatunen, minkä valmistajan se on? aika hiano se on ja oon itekki harrastanu airsoftia mut ku kaikki aseet on niin kalliita nii ei oo varaa ostaa hyvää ja ku oon softannu sellasella halppis pa******

Kommenttien lisääminen on estetty.