commodore_64_guitar_hero.jpg

Vaikka Commodore 64 on jo jäänyt valtavirralta unholaan, niin klassikkokoneen ympärillä häärii edelleenkin aktiivinen demoskene. Tässä Toni Wesbrook nimisen koodarin koneelle toteuttaman Guitar Hero – tyylinen peli nimeltään Shredz64, jota voidaan pelata tavallisella Playstation konsolin Guitar Hero -ohjaimella. Ohjaimen Kuusnepaan liittämiseksi tarvitaan toki erillinen, itse tehtävä adapteri.

Shredz64 ohjelman saa ladattua omalle kuusnepalle Tonin kotisivuilta osoitteesta www.synthdreams.com Mikä parasta, peli tukee tavallisia SID-musiikkitiedostoja, joihin käyttäjät voivat lisätä omia nuottejaan.

Katso myös videot, joilla Toni esittelee luomustaan!

Kiitokset vinkistä juttuun Jounille!

Edellinen artikkeliJason Lane tekee taidetta romuraudasta
Seuraava artikkeliUusia logoja Pekingin Olympialaisiin