peking_logo_2.jpg

Kiinan miehittämässä Tiibetissä viime viikkoina yltyneet levottomuudet ovat saaneet useat länsimaat jälleen arvostelemaan Kiinan ihmisoikeustilannetta. On myöskin herännyt keskustelua, oliko ensi kesän Olympialaisten antaminen Kiinan järjestettäväksi sittenkään oikea päätös. Tässä muutama kantaa ottava juliste, jotka kuvaavat olympiahenkeä ensi kesän Olympialaisten alla.

peking_olympialaiset_logo.jpg

{democracy:112}

Kautta: geekarmy.com

Edellinen artikkeliGuitar Hero Commodore 64 tietokoneella
Seuraava artikkeliHygieeninen rauhanpiippu neljälle

1 KOMMENTTI

 1. Suomen mittakaavassa boikotin vaikutus olisi lähes mitätön. Nuo netissä leviävät kuvatkin herättävät enemmän keskustelua.

 2. Mikään boikotti ei ole mitätön. Mikäli suomi jättää näyttämättä olympialaiset telkkarista, on se muillekkin helpompaa.

 3. Mitäs alkoivat ryttyillä. Kyllä niille annettiin ihan asiallisesti aikaa antautua ilman harmeja, mutta ei sopinut heille. Onneksi rytäkässä ei sentään kuollut enempää kuin 17puolisotilaallista radikalistia. On sitä pahempiakin mellokoita nähty, miksi juuri tästä pitää nostaa tuhoton mekkala?

 4. Niin, joidenkin mielestä sotilaallisen diktatuurin on ihan oikeutettua listiä ihmisiä miehittämissään maissa, mikäli maan asukkaat eivät ole kaikista asioista samaa mieltä.

  Jos joku on sitä mieltä, että Buddhamunkit ovat puolisotilaallisia radikaaleja, niin en edes viitsi aloittaa väittelyä aiheesta.

  Tänään uutisoidun mukaan kuolonuhreja olisi jo jopa 200.

 5. Kiinan johdossa on kyllä sellaisia sortajia ja murhamiehiä, että toivottavasti saavat vielä maistaa omaa lääkettään.

 6. 52 koodia: Häh? 🙂
  Niin joo, alistajia ja murhaajiahan tässä kaikki ollaan joten kenelläkään ei ole varaa kommentoida.

 7. Sensuroikoot olympialaiset minun puolestani vaan, saa sitä urheilukuraa rajoitettua edes vähän.
  Kaikenmoiset urheilut vois siirtää omille kanavilleen mitkä sitten pistettäisiin näkymään kaikille halukkaille ilman lisämaksua. Kaikki eivät välttämättä jaksa katsella lätkää ja futista, formuloita sun muita vähän väliä.