Tässä DYI -juttua Hilavitkuttimen arkistoista – siis ajalta ennen Ideablogia (alkup. Julkaisu 5.3.2008)

Sami Sattanen niminen rakentelija lähetti meille linkin videoon, jossa esitellään hänen itse rakentamaansa päätöksentekolaitetta.

Päätöksentekolaite on ilmeisen hyödyllinen varsinkin viikonlopun menoja suunnitellessa. Sovellus on toteutettu Frigits C++ ohjelmointikieltä, sekä Pulju.net kaupassa myytävänä olevaa Jääkaappivuoristorataa hyödyntäen.

Muutenkin vinkiksi kaikille! julkaisemme mielellämme kotimaisten rakentelijoiden omia hilavitkuttimia. Rohkeasti siis vaan viestiä tänne suuntaan, mikäli omasta tuotannostasi löytyy sivuille sopivia härveleitä!

Edellinen artikkeliToys4Boys 2008: Pääkaupunkiseudun pienoisautoilijat
Seuraava artikkeliSmart Goggles -lasit muistavat näkemäsi esineet