toys_logo.jpg

Kaikkien isokokoisten pikkupoikien iloksi tulevana viikonloppuna Helsingissä Katajannokan Wanhassa satamassa pidetään järjestyksessä toiset Toys4Boys messut. Näytteilleasettajien kavalkaadista löytyy yrityksiä eri alueilta, aina moottoripyöristä robotiikkaan ja pelikonsoleihin. Monenlaista hilavitkutinta on siis luvassa.

Messut ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina 8-9.3, molempina kello 10-18. Pääsylipuilla on hintaa 10/5 Euroa. Hilavitkuttimestakin ollaan messuilla paikalla, ja ensi viikolla on siis varmasti luvassa messuraporttia sivuille.

Lisää tietoa messuista löytyy näiden kotisivuilta osoitteesta www.toys4boys.fi

Kiitokset vielä loppuun Pulju.netin kavereille messukutsuista ja arskille messuista muistuttamisesta.

Edellinen artikkeliWaterbuoy eli vesipoiju pelastaa avaimesi
Seuraava artikkeliYhdysvaltojen ilmavoimat tilasi 300 Playstation 3 pelikonsolia

1 KOMMENTTI

  1. Damn kun kaiken pitää aina olla noin etelässä.. Olisihan se kiva käydä tuollaisessa mutta matkaa tulee yli 300km/suunta niin en tiedä onko se ihan sen arvoista..