John P. Harvard muutettiin Haloksi

Amerikan omat teekkarit, eli MIT yliopiston opiskelijat päättivät kujeilla Halo 3 tietokonepelin julkaisun kunniaksi. Kujeilun kohteena oli tällä kertaa Harvard yliopiston pihalla komeilevan John P. Harvardin patsas, jonka opiskelijat varustivat Halo kypärällä ja Halo-tyylisellä rynnäkkökiväärillä.

Lähde: www.joystiq.com

Edellinen artikkeliBetageeli vaimentaa iskut hämmästyttävän tehokkaasti
Seuraava artikkeliBeepcard luottokortti toimii äänentunnistuksella

1 KOMMENTTI

 1. Hieno kypärä.. Varmaan ollut jollain puuhaa tuon tekemisessä. Luulen että ei patsas koon kypäriä ole kovin monessa marketissa valmiina myytävänä..

 2. Otsikossa lukee, että ”…muutettiin Haloksi” vaikka tokihan kyseessä on Master Chief, eli pelin sankari.

 3. ”Halo 3 tietokonepelin”

  Yleiskielessä pelikonsoleita, taskulaskimia, kännyköitä, tms. ei lasketa tietokoneiksi.

  ”Otsikossa lukee, että “…muutettiin Haloksi” vaikka tokihan kyseessä on Master Chief, eli pelin sankari.”

  Tai mikä tahansa muu SPARTAN-II -sarjan sotilas. Niitä tehtiin kuitenkin aika muutama. http://en.wikipedia.org/wiki/SPARTAN-II_Project#List_of_Spartan-IIs

  (Myönnytyksenä edelliseen tosin se että MIT:n pojat itse nimesivät tuon ”Master Chief in Training”. Tämän uutisen otsikko tulee tod. näk. muutaman päivän vanhasta jutusta ”The best thing you’ll see today: John P. Harvard goes Halo”.)

 4. Jos tuollainen olisi toteutettu Upsalan yliopistossa, niin uutiskynnys tuskin olisi ylittynyt… 😐

 5. Päinvastoin! Pohjoismaihin sijoittuvat teekkaripilat ja hilavitkutinlöydöt ovat meillä aina etusijalla uutisia kirjoitellessa!

  Tänne vaan juttuvinkkiä, kun Upsalan yliopiston teekkarit toteuttavat seuraavan hapansillikujeensa!

 6. On aina hauska lukea kuinka fanaattisesti fanit suhtautuvat ja ja jaksavat oikaista yleistyksiä.. Halo vai. Master chief.. (Eikun SPARTAN II…)
  PEACE 🙂

 7. Siis kypärä on Mjolnir Mark V osa, Master Chief on arvo ja kutsumanimi, John-117 on Pää sankarimme nimi SPARTAN-II on projekti. Halo on rengasmallinen superase joka on sisältäpäin asuinkelpollinen ja ulkoapäin avaruusrakennelma. Eli minun mielestä on todella typerä kutsua sitä halo kypäräksi.