beepcard.jpg

Beepcard on uusi melko yllättävä luottokortti-innovaatio. Kortti sisältää pienen mikrofonin ja kaiuttimen sekä äänentunnistussirun. Käyttäjä antaa kortille ääninäytteen, jonka tulee vastata korttiin ohjelmoitua ihmisääntä. Jos ääni stemmaa, kortti toistaa korkeataajuuksisen, vaikeaselkoisen piipityksen. Tällöin korttia pidetään puhelimen tai tietokoneen mikrofonissa, ja käyttäjä todennetaan palvelimen päässä. Aika erikoinen idea, mutta saattaisi toimiakin. Jää nähtäväksi, sillä Beepcard vasta etsii yhteistyökumppaneita.

Lähde: www.gadgetreview.com

Edellinen artikkeliJohn P. Harvard muutettiin Haloksi
Seuraava artikkeliMaailman suurimmat ulkoilmamainokset

1 KOMMENTTI

  1. Taitaa luottamuspula estää tuotteen menekin. Luulisi olevan aika helppoa matkia jotain piipitystä.

  2. Tuollaisen piipityksen voi sitten nauhoittaa siellä puhelimen toisessa päässä. Aika heikkoa?

    Onkmohan niillä joku juju tuohon? En tiedä. Jos ei ole mitään nauhoituksen estoa, niin aika turha idea.

  3. Mitenköhän onnistuu missään julkisessa tilassa.. Melu on usein kaupoissa korviahuumaava. Ei kuule edes puhelimessa mitä sanotaan vaikka vääntäisi äänet täysille. Yritä sitten kassalla kuunteluttaa jotain korttiin mahtuvan äänentoistopiirin tuottamaa piippausta.. Ei kovin suurta toimimisprosenttia.
    Ehkä on kuitenkin helpompi näpyttää se pinkoodi siihen värkkiin..

  4. Professorille ja mie:lle: Eikö tuo luottokortinnumerokin ole aika helppo kopsata parempaan talteen jos niin haluaa? Ei netissä asioidessa nytkään tarvitse muuta kuin luottokortin numeron, voimassaolo ajan ja omistajan nimen. Ei noiden tietojen hankkiminen paljon hankalampaa voi olla kuin jonkun piipityksen nauhoittamisen. Ja kyllä siitä aina kiinni jää, kun oikealle omistajalle lasku tulee.