Tilaa itsellesi kustomoitu rakettireppu

Oletko aina haaveillut ihan oikean toimivan rakettirepun omistamisesta (minä ainakin olen, jo kuusivuotiaasta asti)? Nyt voit lopettaa haaveilemisen, sillä Meksikolainen Tecaeromex on esitellyt ainakin yrityksen kotisivujen mukaan maailman ensimmäisen sarjatuotetun rakettirepun. Rocket Belt niminen rakettirepun. Rakettireput tuotetaan asiakkaille tilauksesta tilaajan painon ja mittojen mukaan istuvaksi.

Ihan edullinen ei tämäkään hilavitkutin valitettavasti ole, sillä rakettireppu köyhdyttää hankkijaansa 250.000 dollarin verran. Hinta tosin sisältää tosin 10 harjoituslentoa käsittävän lentokurssin täydellä ylläpidolla, sekä laitteen, jonka avulla rakettipolttoaineen valmistaminen onnistuu kotioloissa.

Linkin jälkeen löytyvällä videolla Isabelle niminen, maailman ensimmäinen naispuolinen rakettireppulentäjä näyttää mallia laitteella lentämisestä!

Lähde: www.tecaeromex.com

Edellinen artikkeliNASA ja Virgin Galactic kehittävät yhdessä huippunopeaa hyperääni -matkustajakonetta
Seuraava artikkeliGordon Griggs asuu ”parisuhteessa” kahden Realdoll nukkensa kanssa

1 KOMMENTTI

 1. Eipä tuolla naisella kovin vahvasti tuo lento mene. Sitäpaitsi tuo reppuhan on jossain vaijerissa kiinni.

 2. Juu, eipä tuo varmasti käytännöllisin menopeli ole. Vaijeri näyttäisi olevan turvallisuutta varten. Lisäksi repussa riittää polttoainetta ainoastaan 30 sekunnin lentoja varten 😀

 3. Vaikutti kyllä niin epävakaalta, että tuli vaan mieleeni ne ihmiset jotka kehittelivät ensimmäisiä lentolaitteita. Eli varmasti yhtä turvallista, kuin pistää pahvista tehdyt siivet selkään ja juosta jyrkänteeltä alas (ja toivoa parasta).

 4. joo ei se lentokonekkaa ollu ensimmäisellä kerralla täysin toimiva yksilö… että vielä ois kyl hioettavaa tossakin hilavitkuttimessa…

 5. näittekste millane ilme tol naisel oli?ihan niinku se ois meinannu oksentaa 😀

 6. mitäköhän se sihinä sitte oli? ja kookos, se oli turvallisuuden takia. eka nainen joka lentää reppuraketilla ja se oli lapsi.

 7. Jos hinta halpenis, Raketin käyttömäärä pitenisi esim 20 minuuttiin. niin sitten se olisi hyvin suosittu

  ja minulla muuten tuli tuosta mieleen GTA SA, siinä saa tuollasen rakettirepun :S.

 8. Tuo toimii oikeasti koska olen nähnyt tuon toiminnassa ja tiedän periaatteessa että miten tuo toimii.

  ja sitä paitsi jos nuo korvais jollakin turbiini virityksellä sen sais toimimaan periaatteessa ilman polttoainetta ja sen sais pienempään kokoon.

 9. joo tuo kyl toimii näin ku Dan Schlund lensi tuolla Boba Fetin asussa Star Warsin 30v juhlassa