lifetimer arvioi elämäsi nykytilan

Lomaan on vielä kolme kuukautta, syntymäpäivään seitsemän ja jouluunkin vielä kuusi. Naimisissa ollaan oltu kuusi vuotta, ja samassa työpaikassa jo kaksi vuotta. Viimeisestä kerrasta kun harrastettiin seksiä on puolestaan kaksi päivää. Nykypäivän suorituksiin perustuvassa yhteiskunnassa kaikki tällaiset arvot tuntuvat oleva erittäin tärkeitä henkilön tilaa ja asemaa määriteltäessä.

Tämä, ”Lifetimer” nimisen teknolelun ansiosta elämäntilanteeseen liittyvien arvojen määritteleminen voidaan tehdä tieteellisen tarkasti. Esimerkiksi työpöydälle asetettu ajastin puhuu omistajalleen karun tarkkaa kieltä, kun halutaan tietää strategisen tarkkoja tietoja oman elämän nykytilasta. Henkilön omien tietojen mukaan ohjelmoitu laite kertoo omistajalleen napin painalluksella, mm. montako päivää jouluun on, kauanko on vielä syntymäpäivään, tai lomaan. Lyhyemmällä aikavälillä laite myös kertoo koska on lounas, koska pääset töistä ja kauanko vielä on viikonloppuun. Lisäksi laitteen muistiin voidaan ohjelmoida yksi oma ajastus, vaikkapa siihen hetkeen kun asuntolaina on maksettu.

Takautuvien hetkien tarkistamista varten Lifetimer näyttää myös sen, kuinka kauan olet ollut naimisissa, kuinka kauan olet säilyttänyt nykyisen työpaikkasi, ja tietysti sen, kauanko on siitä, kun viimeksi harrastit seksiä.

Lifetimer elämän ajastimia on kaupan ”I Want on of those” verkkokaupassa hintaan 22,13 Euroa kappale.

Kuka enää voi tämän jälkeen olla kiinnostunut siitä, miten sinulla menee tällä hetkellä?

Lähde: www.iwantoneofthose.com

Edellinen artikkeliMiltä tuntuu olla Ritari Ässä?
Seuraava artikkeliKertakäyttömukin näköinen juomalasi