Aina välistä tuntuu, että upporikkaille tyrkytettävien ökytuotteiden hinnoilla ei ole mitään rajaa. Hyvä esimerkki on mielestäni tämä, kellovalmistaja Cabestanin ja Ferrarin yhteistyössä toteuttama rannekello, joka ei maksa sen vähempää kuin 300 000 dollaria. Scuderia Ferrari One -nimen saaneen luksuskellon ominaisuuksiin kuuluu Cabestanin erikoislaatuinen koneisto, hiilikuitua, sekä Ferrarin penkkien kanssa samasta materiaalista valmistettu rannehihna (!?). Ja ihan joka uunolle näitä ei tietenkään myydä vaikka rahaa olisikin, sillä kelloa valmistetaan ainoastaan 60 kappaletta, ja ostaa saa vain jos omistaa jo ennestään Ferrari henkilöauton.

Lähde: luxist.com

Mainos: Hanki kotiisi aito Ferrari sääasema jo muutamalla kympillä! Superkauppa.fi

Edellinen artikkeliChris Conte: Biomechanical Mike Stand, biomekaaninen mikkiteline
Seuraava artikkeliGranny’s Nightmare Chopper bike on kopterifillari

19 KOMMENTIT

 1. Jos joku kertoo mistä löydän Ferrari FXX:n 300k$:llä, voin luvata ostavani sellaisen.

 2. Uskokaa harmiksenne mutta noitakin joku ostaa. Tai sitten ferrari antaa ne vähin äänin lahjaksi bernie eccelstonelle, max moselylle ja keskustapuolueelle.

 3. Otsikosta voisi päätellä, että kallein Ferrarin auto maksaa 300 000 dollaria. Autoista en ymmärrä mitään, mutta varmasti löytyy kalliimpia Ferrarin autoja, kuten esimerkiksi Ferrari 250 GT SWB California Spyder, jonka hinnaksi eräs sivusto ilmoittaa $10,894,900.

 4. tuuleekohan noita normiversioina? vaikuttavan näköinen kello, mutta en maksais kellosta 60€ enenpää(riippuu kellosta).

 5. Jutusta unohtui kertoa, että naurettavan hinnan lisäksi kellonaika ei ainakaan nopealla vilkaisulla tästä kellosta selviä.

 6. Luulenpa et lahjaksi menevät kaikki? Ei noita kukaan täysjärkinen osta ja rumiakin ovat….

 7. Ihan tulee mieleen joku starwars wannabe muovihärpäke lasten leluosastolta, hintaan 9,99. Tohonhan pitäs jättää hintalappu roikkumaan, että tavallinenkin rahvas ymmärtäis, että tässä sitä nyt on sellanen oikee rahamies 🙂

 8. Noniin kiinan insinöörit ja thaimaan rantarolex valmistajat. Nyt vaan kyhäämään nopeasti kuvan perusteella joku parin euron kopio tuosta markkinoille 😀 Vois sitten ylpeänä ajella omalla rotiskolla ”Ferraro” kello kädessä 😛

 9. Tosiaan se että hallitsee miljoonia ei tarkoita omistavansa aivoja tämä tuote todistää tämän väitteen todeksi.

 10. ”Otsikosta voisi päätellä, että kallein Ferrarin auto maksaa 300 000 dollaria. Autoista en ymmärrä mitään, mutta varmasti löytyy kalliimpia Ferrarin autoja, kuten esimerkiksi Ferrari 250 GT SWB California Spyder, jonka hinnaksi eräs sivusto ilmoittaa $10,894,900.”

  niin…55 tollasta autoa tehty…ja vielläpä vuonna 61…että eipäs ihme että maksaa tollasia summia…taitaa ihan tuo 300 tonnia tarkoittaa sitä hintaa millä ferrari myy autonsa

 11. ”The Enzo was initially announced at the 2002 Paris Motor Show with a limited production run of 349 units and priced at US $743,330”

  Suora lainaus Wikipediasta :L Enzo on jo rutkasti kalliimpi kuin tuo kello, saatika sitten FXX.

 12. täs varmaa tarkotettii tuotannos olevat ferrarit, enzo ei ole tuotannossa enään niitä tehtiin vaan tietty määrä mutta luulenpa että ferrarit joita tuotetaan ilman limittiä maksaa kalleimmillaan sen 300k€

Comments are closed.