benetton_formula_1_michael_schumacher_1994

Nyt on kenellä tahansa mahdollisuus yrittää hankkia nettihuutokaupasta kappale todellista autourheiluhistoriaa. Huutokauppapalvelu eBayhin on nimittäin ilmestynyt myyntiin Formulasankari Michael Schumacherin ensimmäinen F1 mestaruusauto, eli Benetton vuosimallia 1994. Ostointoa saattaa tietenkin laimentaa se tosiasia että tällä jo hetkellä, huutoaikaa ollessä jäljellä 39 tuntia, hinta on kavunnut jo 700 000 euroon.

Linkki huutokaupan sivuille eBayssa

Edellinen artikkeliShoulderbrella on handsfree-sateenvarjo
Seuraava artikkeliStar Wars Hoodies by Marc Ecko

8 KOMMENTIT

  1. No, jos löytyy taskunpohjlta vähän ylimääräistä, niin voisihan tuohon sijoittaa. Hieno auto kaiken kaikkiaan. Onkohan vielä ajokunnossa?

  2. Eipa taida mennä katsastuksesta läpi, puhumattakaan päästöarvomittauksesta.

  3. 700 000 egeä on aika ”halvalla”, taitaa loppuhinnaksi tulla reippaasti yli miljoona ellei useampi.

  4. Kuis se tollasiin summiin viel menee?? Eihän tavan kuluttajalla ole tommosiin vekottimiin varaa…

  5. Ehkäpä joku haluaa kyseisen auton niin kovasti että on valmis maksamaan melkein mitä vain.

  6. Eihän tuon arvo varmasti edes laske, joten siinä suhteessa hyvä sijoitus. Arvo moninkertaistuu varmasti, kun joskus Schumacher vaipuu lepoon.

  7. No nyt on jo miljoona potissa. Kiinnostaisi hiukan tietää, että paljonko tollainen söisi sitä +120 oktaanista, jos kävisi kengittämässä jossain radalla vaikka vartin verran 😛

  8. Miksi formula ykkösissä pitää ajaa formulaykkösillä, nopeita kyllä ovat, mutta hajoavatkin myös nopeasti, tavallisella volvolla pääsisi vähintäänkin pistesijoille.

Kommenttien lisääminen on estetty.