Lähes 1700 arvoisasta lukijakunnastamme on vastannut viimeiseen kyselyymme aiheesta mikä on paras paikka heittää talviturkki. Itse suoritin toimenpiteen vasta kesäkuussa lammessa. Järvi näyttäisi olevan suosituin paikka suorittaa kesän ensimmäinen kylpy lähes 50 prosentin enemmistöllä. Seuraavana seuraa meri 12 prosentilla ja suihku 10 prosentilla. Jos nyt suihkussa voi turkin edes heittää… Vesiputous yllätti 7 prosentin äänivyöryllä. Hienoa!

 • 47% – Järvi
 • 12% – Meri
 • 10% – Suihku
 • 7% – Vesiputous
 • 6% – Lampi
 • 4% – Joki
 • 4% – En tiedä
 • 3% – Uima-allas
 • 3% – Kylpyamme
 • 3% – Kastelulaite
 • 1% – Koski
 • 1% – Puro

Kari-Pekka Kyrö on tuonut Suomen hiihtourheilua uhkaavia lausuntoja julkisuuteen melkoisen määrän viime aikoina. Kukaan ei ole varsinaisesti vielä kommentoinut väitteitä. Näin kesän keskellä onkin hyvä tarttua talviseen aiheeseen. Saas nähdä kuinka suomalaisen hiihtourheilun käy.

n

n

{democracy:141}
Edellinen artikkeliPäivän ilmainen ämpäri: Turmion kätilöt – USCH!
Seuraava artikkeliPäivän turhake: Elektrooninen jodlaava suolakurkku