mummy2blackandwhite.jpgelecsmogsources.jpg

Röntgenlaitteet, tutkat, mikroaaltouunit, TV, radio, kännykät ja muut langattomat laitteet tuottavat ympäristöömme elektromagneettista säteilyä (EMR), lempinimeltään ”electrosmog”. MummyWraps on uusi vaate, joka on suunniteltu suojaamaan vielä syntymätöntä lasta tältä säteilyltä, joka saattaa aiheuttaa kudosvaurioita tai jopa keskenmenon.

Sveitsiläinen Swiss-Shield-materiaali on venyvää, kuparipohjaista kangasta, joka on suunniteltu estämään EMR:n läpipääsy. Tästä on ommeltu yksinkertainen paita suojaamaan säteilyltä. Mm. New Scientist -lehdessä on todettu, että säteily voi olla riski, joten kyllä tämä vaate varmasti on hyödyllinen hankinta. Etenkin kun hintakin on melko alhainen $69.95. Kenties langattomien laitteiden lisääntyessä, kaikki ihmiset päätyvät hankkimaan vaikkapa hattunsa tällä materiaalilla vuorattuna.

Lähde: www.mummywraps.com

{democracy:58}
Edellinen artikkeliPekoni-kaulahuivi
Seuraava artikkeliWalletPix on luottokortin kokoinen näyttö

1 KOMMENTTI

 1. Vai, että kudosvaurioita ja keskenmenoja… Kääriydytään kaikki folion sisään, että pelastutaan ahneilta myyntiemiehiltä. Tässä nyt nyhdetään vaan vanhemmilta rahaa sillä verukkeella, että lapselle halutaan parasta.

 2. Lentokenttien turvatarkastuksissa voisi muodostua ennennäkemättömiä jonoja, kun naiset alkaisivat näitä riisua ennen metallinpaljastimen läpikulkua… 😉

 3. Tällainen sitaatti oli sivustolla:

  ”If there are risks-and we think there may be risks – then the people who are going to be most affected are the children, and the younger the child the greater the danger” Sir William Stewart, Chairman, Radiation Protection Division, United Kingdom.

  ”Electrical Appliances Linked to Miscarriage” New Scientist Magazine, January 2005

 4. Foliohattu ajaa saman asian, halvemmin ja tyylikkäämmin. Niitä on esiintynyt jo joissain hupailuleffoissa.

 5. Kyllä tässä mennään nyt vähän foliohattuosastolle, rahastaahan noilla koitetaan. Sähkömagneettista säteilyä on kaikkialla, sekä ihmisen tuottamaa että luonnostaan. Jos asiasta olisi oikeasti kiistattomia tutkimustuloksia, luulen että asiasta kuultaisiin hieman muuallakin kuin satunnaisella nettisivulla.

 6. Nonniin tässä ollaan, rakennetaan nyt samantien kaikki talot toimimaan ”Faradayn häkkinä” eli pistetään foliota kaikkialla ja sitten ollaan niin turvassa kaikelta…

 7. Kannattaa tutustua ionisoivan ja ionisoimattoman säteilyn eroihin ja yleensäkin energiamääriin joita tarvitaan aiheuttamaan muutoksia solu/molekyyli-tasolla (vaikka STUKin sivuilla vierailu sattaa poistaa turhia harhaluuloja). Ihan pienellä säteilymäärällä se ei onnistu.
  Radioaallot on aallonpituudeltaan liian suuria, jotta voisivat (järkevillä tehomäärillä) kuljettaa riittävästi energiaa. Kännykät, wlan, bluetooth jne taas ovat lähetystehoiltaan niin pieniä, ettei ne kulkeudu sikiölle asti äidin omien kudosten läpi merkittävissä määrin. Eikä ne aiheuta haittaa edes äidille.
  Ja miten tuo paita vähentää säteilyä ylä- ja alapuolelta?

 8. Ääh.. Jotkut sitten ihan oikeasti äänestävät ”tarpeellista”. Tutustukaan tosiaan asiaan niin ette tule huijatuiksi.

 9. myyntimiehen mielikuvituksella ole rajaa? keksitään ongelmia tai sairauksia luonnonilmiöistä, jokapäiväisista elämänalueista ja sitten myydään siihen lääkettä ja hoitoa.

 10. Olen kyllä kuullut ainakin, että päällä olevan mikroaaltouunin edessä ei kannata hirveästi seisoskella, jos on raskaana. Mikroaaltouunin valmistaja tietenkin kieltää tällaiset vaaratekijät viimeiseen saakka. Tiedä häntä. Onhan ollut myös tutkimuksia, joissa kännykän säteily on todettu vaaralliseksi. Sitten on taas ollut tutkimuksia, jossa samainen säteily on todettu vaarattomaksi. Kyllä tiedemies tietää. Ja jos ei tiedemies, niin sitten vastaus löytyy tilastoista.

 11. Mikroaaltouuni käyttää suurinpiirtein samaa taajuutta kuin esim. langaton lähiverkko. Vuotavat tehot saattavat olla hieman suurempia kuin wlan-lähetystehot, mutta muuten uunin säteily ei ole yhtään sen vaarallisempaa tai vaarattomampaa.

 12. Oli sähkömagneettinen säteily sitten haitallista tai ei, niin tuolla vaatekappaleella ei korkeataajuista säteilyä vastaan saavuteta minkäänlaista suojausta. Laitteiden suojakoteloissa (jota voinee soveltaa tähänkin…) pidetään kotelon aukot alle 1/20-osan kokoisina (nyrkkisääntö) vaimennettavan säteilyn aallonpituudesta, jotta suojauksesta olisi jotain hyötyä. Tämä tarkoittaa että suurin sallittu aukko on vain muutaman millin jos halutaan vaimentaa esim. wlanin, bluetoothin yms GHz-luokan säteilyä. Paidan aukot lienevät isompia.

 13. ”Mikroaaltouuni käyttää suurinpiirtein samaa taajuutta kuin esim. langaton lähiverkko. Vuotavat tehot saattavat olla hieman suurempia kuin wlan-lähetystehot, mutta muuten uunin säteily ei ole yhtään sen vaarallisempaa tai vaarattomampaa.”

  Nyt on kyllä pakko kertoa totuus, mikroaaltouunit kayttävät nimensä mukaan mikroaaltoja, kun taas Wlan toimii radioaalloilla. Erona näillä kahdella sähkömägneettisen säteilyn lajilla on nimenomaan tuo aallonpituus ja näin ollen myös niiden sisältämä energiamäärä. Mikroaallot sisältävät niin suuren energiamäärän, että ne saavat atomit värähtelemään aineessa, kun taas radioaallot eivät aiheuta mitään muutoksia (ainakaan lyhyellä aikavälillä) kudoksissa. Eli mikroaallot ovat haitallisia ja vaarallisia, radioaallot ei niinkään.

 14. Kyllähän nuo puhelimet (yms) käyttävät ilmeisesti saman luokan taajuuksia kuin mikrouuni, eli siinä radioaaltojen ja mikroaaltojen tietämillä (riippuen määritelmistä).

  GSM: mm 0,9 GHz, 1,9 GHz (http://fi.wikipedia.org/wiki/Gsm)
  3G/UMTS: mm 2,1 GHz (http://fi.wikipedia.org/wiki/UMTS)
  WLAN: mm 2,4 GHz (http://en.wikipedia.org/wiki/WiMAX)
  mikroaaltouuni: 2,45 GHz (http://fi.wikipedia.org/wiki/Mikroaaltouuni)
  WiMAX: mm 2,5 GHz (http://en.wikipedia.org/wiki/WiMAX)