Yhdysvaltojen armeijan rekrytointiin tähtäävä pelihallipeli

Yhdysvaltojen Armeija kampailee jatkuvasta miehistöpulasta. Menestykseltään sekä motiiveiltaan kyseenalaiset Irakin ja Afganistanin sodat eivät ole saaneet Yhdysvaltojen nuorisoa innostumaan Armeijan tarjoamista uravaihtoehdoista. Yhdysvaltojen armeija onkin joutunut turvautumaan entistä luovempiin markkinointikampanjoihin nuorien innostamiseksi värväytymään. Armeijan mainosvideoihin on haettu mallia Hollywoodista ja nyt, asevoimat on keksinyt markkinoida itseään ”jännänä paikkana” videopelien voimin.

Pian Amerikan pelihalleihin ilmestyvä ”America’s Army” -niminen pelihallipeli simuloi aitoja armeijan harjoitustilanteita. Asevoimien tiedotteen mukaan Yhdysvaltojen armeijan ja pelivalmistaja GLOBAL VR:n kanssa yhteistyössä kehitetty laite tarjoaa täysin uuden kanavan Armeijalle kommunikoida nuorten Amerikkalaisten kanssa.

Voi vain kuvitella, kuinka pelitasojen välissä vilahtelee armeijan mainostekstejä, kuten: ”haluatko listiä aitoja terroristeja videopelien sijaan? soita nyt 555-1111 ja värväydy!”

Lähde: gizmodo.com

Edellinen artikkeliJeremy Harper laskee Netissä miljoonaan
Seuraava artikkeliElokuun kuukausikilpailussa palkintona kauko-ohjattava minihelikopteri!