Viime kyselyssä kyseltiin parasta grilliherkkua. Ääniä annettiin 756 kpl, ja voiton vei 20%:lla A-luokan makkara. Kintereillä filee 18%:lla ja grillikylki sekä kyljys 11%:lla. Kasvikset ovat näemmä kokeneet inflaation grilliherkkuina. Toivottavasti päästään vielä säiden puolesta tänä kesänä grillaamaan!

Tulokset:

 • 20% – A-luokan makkara
 • 18% – Filee
 • 11% – Grillikylki
 • 11% – Kyljys
 • 9% – Muu pihvi
 • 7% – Kana tai kalkkuna
 • 7% – Grillivarras
 • 6% – B-luokan makkara
 • 4% – Muu
 • 3% – Tuoreet kasvikset
 • 3% – Kala
 • 1% – Kasvispihvi
 • 0% – Kotletit

Tällä kerralla tutkitaan työskentelytahtia. Kesällä tietenkin on aina hiljaisempaa, ja toki sitä työtä tekee vaikkei jatkuvasti olisikaan täysi teho päällä, ainakin jos on luottamista täällä aiemmin esiteltyyn tutkimukseen: Haaveilun ja päiväunien ajan aivot tekevät raskasta työtä. Mutta sen pitemmittä puheitta:

{democracy:46}
Edellinen artikkeliElokuun kuukausikilpailussa palkintona kauko-ohjattava minihelikopteri!
Seuraava artikkeliRiivattu kirjasarja

1 KOMMENTTI

 1. Olen myyjä. Silloin tällöin, varsinkin sadepäivinä on toisinaan hiljaisia hetkiä. Silloin en tee töitä, koska ei ole ostajia. Olen kuitenkin työn suorittamispaikalla ja valmiina tekemään työtä. Miten tämä tilanne tulkitaan? Teenkö töitä silloin kun odotan seuraavaa asiakasta?
  (turhaa saivartelua..)

 2. Olettaen, että myyjänä toimenkuvasi on kököttää siellä kassan toisella puolella, niin työtähän sinä teet, valitettavasti. 😉

 3. No mitä nyt sitten työnkuvaan kuuluu. Freelancerille tms. tää on tietty vaikea kysymys. Mutta mutta joo.