Tupakoinnin vaaroista varoittava takki

Tupakoitsijoita syytetään usein välinpitämättömyydestä ei-tupakoitsijoita kohtaan. Mikäli olet tupakoitsija, niin tällä innovaatiolla sinun on mahdollisuus kantaa kortesi kekoon tämän ennakkoluulon murtamiseksi.

Smoking Jacket, niminen tupakkatakki on Fiona Carswell nimisen suunnittelijan luomus, joka muistuttaa käyttäjäänsä, sekä tämän kanssa tekemisissä olevia tupakan vaaroista. Tupakkatakin rinnuksille ommellut läpinäkyvät taskut jotka on verhoiltu graafisilla keuhkojen kuvilla. Ideana takissa on, että osa tämän käyttäjän puhaltamasta savusta päätyy rinnuksilla oleviin läpinäkyviin taskuihin, jotka ajan yötä tummuvat tupakan vaikutuksesta samaan tapaan, kuin aidot keuhkot ikään.

Nyt on siis entistä vaikeampi unohtaa, mitä tupakan savu oikeasti tekee keuhkoille!

Lähde: www.medgadget.com

Edellinen artikkeliRoamEO – Lemmikkien liikkeitä seuraava elektroninen kaulapanta
Seuraava artikkeliMiracubelta 32 tuuman kolmiulotteinen näyttö

1 KOMMENTTI

  1. No onneksi tuli lopetettua tupakinpoltto kuukausi sitten ettei tarvinnut tällaista takkia hankkia. Mahtaa olla vekkulin näköinen ilmestys baari-illan jälkeen tosin. Ja lähteeköhän pesussa ”keuhkotkin” puhtaaksi?

  2. Varmaan kaupungissa tummuu iha pakokaasujen ja muiden epäpuhtauksien johdosta.

    En oikein ymmärrä mikä tälläisissa on ideana. Loppu peleissä ei kuitenkaan kauhean hieno, ainakaan kun ”keuhkot” ovat tummuneet .