Että sellainen peli.

Edellinen artikkeliKevät Marsissa vuonna 2020
Seuraava artikkeliMikki Hiiri -iPod

1 KOMMENTTI

  1. Kenttäkäytössä vallan ihanaa kanniskella 15 kilon painoista könttiä…

  2. Sinällään kertoo amerikasta hyvin että näitähän saa ainakin joissain osavaltioissa siviili ostaa ilman mitään se kummempia vaikeuksia kaupasta. Joskus jossain katsoin videon missä ne ammuskeli tällä kassakaappien ym. sälän läpi…

  3. Pilkunviilausta: semi-automaattinen = puoliautomaattinen.

    Juu, Suomen armeijallakin on pieni määrä Barretteja.

  4. 50.-Caliberin teräshirviö on kyllä pelottavan tehokas vekotin!Etenkin jenkkien Barrett M82-(M107) ja tämä brittien AS50.Juu tosiaankin tullut mietittyä miten ne jaksaa kantaa tuollaista äly raskasta ”Tuomion tykkiä” maastossa?!En usko että, Suomen armeija ostais noita uusia AS:iä koska eihän Puolustusvoimillamme ole koskaan rahaa ostaa uusia Boom Stickejä!

  5. Oikeastaan M82 on parempi kymmenen kudin lippaalla, mutta AS50 on tarkempi ja potkaisee pehmeämmin. Barret on raskaampi kuin AS50. AS50 painaa 14.1 kg tyhjänä, kun taas Barret painaa 14 kg ilman lipasta, 29 tuumaisella piipulla. Kumpaakaan ei roudata pelkän hihnan varassa RK tapaan, vaan ne kiinnitetään eräänlaiseen rinkkaan, kantamisen helpottamiseksi. Jokainen armeijan käynyt on varmasti kantanut 15kg kamaa mukana.