bugatti veyron kolari kolarikuva

Noin kuukausi sitten sivuillamme oli juttua maailman nopeimmasta ja kalleimmasta sarjavalmisteisesta autosta nimeltään Bugatti Veyron. Nyt ilmeisesti on ensimmäistä kertaa onnistuttu kolaroimaan yksi näistä 1,22 Miljoonan Euron arvoisista superautoista lunastuskuntoon.

Kolari tapahtui Briteissä Surreyn kaupungissa, jossa suurella nopeudella autoa ajanut kuljettaja menetti ajokin hallinnan, törmäsi vastaan tulleeseen Opel Astraan ja ajautui pois tieltä päätyen puuta päin. Poliisien arvion mukaan auto päätyi kolarin tuloksena korjauskelvottomaan kuntoon.

Erityisen ikäväksi kolarin tekee auton omistajan, Brittiläisen miljonäärin Kumar Sonin kannalta se, että auton ratissa oli hänen itsensä sijasta velipoika. Kaiken lisäksi auto oli toimitettu omistajalleen vasta kolaria edeltävällä viikolla. Itse noin 3 Miljoonan punnan arvoisessa lukaalissa asustelevan Herra Sonin naapurit ovatkin kertoneet reporttereille kuulleensa naapurista varsin kiivasta keskustelua veljesten välillä kolarin jälkeen.

Onneksi kuitenkaan vakavia henkilövahinkoa ei tällä kertaa sattunut. Autojahan voi kuitenkin aina ostaa uusia, mutta ihmishenkiä ei voi rahalla korvata.

Lähde: www.motorauthority.com

Edellinen artikkeliNallekarkkitaidetta
Seuraava artikkeliMaailman suurin marionetti?