Wii nyrkkeilyhansikkaat nintendo wii painot

Muutama viikko sitten uutistoimisto Reuters kertoi, että Los Angelesista kotoisin oleva tietokonepeluri on onnistunut laihduttamaan kahdessa viikossa yhteensä neljä kiloa, ainoastaan pelailemalla kyseisenä aikana yhteensä 21 tuntia Nintendon Wii pelikonsolilla.

Jos aiot edellisestä uutisesta innostuneena suunnitella seuraavan kuntokampanjasi Wiillä pelailemisen varaan, on tässä muutama varmasti harkitsemisen arvoinen pelikonsolin lisälaite kuntoiluvaikutuksen tehostamiseksi.

Wiillä pelailemiseen suunntiellut nyrkkeilyhansikkaat, joihin saa upotettua Nintendon liiketunnistimella varustetun ohjaimen antavat lisärealismia kamppailupeleihin, kun Wii -brändätyt rannepainot tekevät videopelin kanssa varjonyrkkeilemisestä samalla huomattavasti hengästyttävämpää.

Wii Boxing Glove” nimisiä nyrkkeilyhansikkaita on kaupan Hongkongilaisessa Goldenshop verkkokaupassa hintaan $22,- / pari. ”Wii weights” nimiset rannepainot ovat puolestaan vasta konseptitasolla, mutta eiköhän hyvin varustetuista urheiluliikkeistä löydy vastaavia, vaikkakin ilman Wii logoa.

Lähteet: www.goldenshop.com.hk ja alchemi.blogspot.com

Mainos: Laihdu ja hallitse painoasi hinta vain 0 €! -Klikkaa tästä-

Edellinen artikkeliKaniinien hyppykilpailut
Seuraava artikkeliSaksofonilla Jazzia soittava robotti