powerbike.jpg

En ole ihan varma, kuinka tämä laite toimii, mutta onpahan sen verran kunnianhimoinen hilavitkutin, että ansaitsee ehdottomasti tulla esitellyksi sivuilla!

Kyseessä on HyperBike niminen omalaatuinen polkupyöräinnovaatio, josta ainakin laitteen kehittäjänä toiminut Curtis DeForest, Jr. lupaa huimia. Laitteella ”polkeminen” toteutetaan uimisen kaltaisella liikkeellä, jonka ansiosta laite hyödyntää keksijän mukaan kaikkia kehon lihaksia. Huiman hyötysuhteen ansiosta pyörän matkanopeuden pitäisi nousta 80 kilometrin tuntinopeuden yläpuolelle!

Suurten renkaiden ansiosta laitteen käyttäjä on keksijän mukaan myös huomattavasti tavallista polkupyöräilijää paremmin suojattu. Yhteenvetona laitteen valmistaja lupaakin, että konseptin ollessa valmis, Hyperbikestä tulee teiden turvallisin, sekä nopein ihmisvoimalla kulkeva menopeli maailmassa!

Edellä mainittujen lisäksi laite sisältää runsaasi muita ylivertaisia ominaisuuksia, joita en ihan täysin kuvauksesta ymmärtänyt. Mikäli kaikki lupaukset kuitenkin täyttyvät, niin mullistava laite on varmasti luvassa!

Vaikka kaikki luvatut speksit eivät laitteelle täyttyisikään, niin kaikki pisteet silti laitteen kehittäjälle. Korkealentoiseen ajatteluun kykeneviä keksijöitä tarvitaan aina!

Lähde: www.hyperbike.info

Edellinen artikkeliMaailman paras 2,5 vuotias breikkaja
Seuraava artikkeliMiksi enää nousta sängystä ylos, kun on olemassa ErgoPod 500?

1 KOMMENTTI

  1. Firman kotisivulta löytyy jo esittelyvideo, missä harmaantunut hippie-hemmo selostaa kuin Ruuneperi rakkineen toimintaa ja onpa siinä pätkiä ajamisestakin.

  2. Tästä oli vasta tv:ssä myös juttua ja jos joku sattuisi myös muistamaan ohjelman niin eikös kyseiseen hilavitkuttimeen kuulunut myös aika mukava joukkio miinuspuolia joita en nyt muista.

    ainakin nopea kiihytys oli ongelmallinen sillä keskusta mistä itse voima on peräisin pyörähtää nätisti ympäri, turvallista?

    itse en enhkä nyt lähtisi moisellä vehkeellä ajelemaan minnekkään kaupunkiin.