starlux_product.jpg

Pysyvä karvojen poisto on jo pitkään onnistunut laser teknologian avulla asiansa osaavassa yrityksessä, mutta kotona karvoistaan huolehtiva on joutunut turvautumaan tilapäiseen ratkaisuun, eli joko vahaukseen tai yksinkertaisesti karvojen ajeluun.
Pian on ylenpalttisesta karvankasvusta kärsivälle luvassa kuitenkin pitkäkestoisempaa kotikäyttöistä helpotusta! Karvojen kasvua rajoittavia elektronisia kotilaitteita on nimittäin luvassa markkinoille jopa kahdelta eri taholta.

Philips on hiljattain patentoinut omat teknologiansa, jossa karvankasvu keskeytetään säteilyttämällä karvatuppeja infrapunavaloa lähenevällä taajuudella loistavalla halogeenipolttimolla. Teknologian avulla Philips suunnittelee valmistavansa karvanpoistajia, joilla hitaasti pyyhkäisemällä karvojen kasvu iholla saadaan tyrehdytettyä noin kahdeksi viikoksi kerrallaan halutulta alueelta.

Philipsin lisäksi Palomar niminen karvanpoistajia valmistava yritys suunnittelee tuovansa markkinoille oman version karvanpoistajastaan, joka eliminoi karvojen kasvun valopulsseihin perustuvalla teknologialla. Palomarin versio suorittaa karvojen poiston Philipsin versiosta eroten ilmeisesti pysyvästi, joten laitteen käytössä on lienee syytä olla varovainen.

Pian ei siis enää kenenkään tarvitse turvautua epätoivoisiin metodeihin karvojensa kanssa, kuten vaikkapa tähän selkäkarvaleikkuriin

Lähteet: www.newscientist.com, www.palomarmedical.com, www.ubergizmo.com 

Edellinen artikkeliKahvinkeitin, leivänpaahdin ja munanpaistin -yhdistelmä
Seuraava artikkeliPaukutteluterapiaa paukkumuovilla