pillcam_large.jpgItse en toistaiseksi ole onneksi ikinä joutunut minkäänlaisiin ruoansulatuselinten tähystysoperaatioihin, mutta voisin kuvitella, että kameraletkujen tunkeminen ruumiinaukoista sisään tähystyksiä varten ei ole mitenkään erityisen mukavaa puuhaa tutkittavalle.

Miellyttävämmän ratkaisun ruoansulatuselinten tähystysten suorittamiseen tarjoaa tämä Colon nimisen yrityksen valmistama Pillcam tähystyskamera. Idea on yksinkertainen: potilas nielaisee kahdella erillisellä digitaalisella videokameralla varustetun 11mm x 31mm kokoisen Pillcam kapselin. Elimistön sisällä matkustaessaan Pilcam pillerikamera pystyy kuvaamaan kahdella kamerallaan kahta eri videokuvaa, neljä kuvaa sekunnissa, yhteensä 10 tunnin ajan.

Kameran ”kiertokulun” tultua päätökseensä, diagnoosia tekevä lääkäri voi sitten ladata Pillcam laitteen tallentaman videon tietokoneellensa, josta tallennettu materiaali on näppärästi analysoitavissa.

Lähde:www.ubergizmo.com

Edellinen artikkeliGooglen Web gadgetteja verkkosivuillesi
Seuraava artikkeliGeorge W. Bush sytytinpalat

2 KOMMENTIT

  1. Hei.Joo ainaskin minunkokemukseni oli epämiellyttävä.Yläpäästä yrjöttävä vaik kuinkayritti olla niin kuin käskettiin ja alapäästä erittäin kivulias ja vaikea toimenpide.Tämä tois helpotusta varmasti toimenpiteisiin.Missähän tämmösellä kameralla tehhään kuvauksia?vai saako näitä tilattua vaik omanpaikan asiantuntijalle joka tekee näitä toimenpiteitä?Minkähän hintainen tämmöinen toimenpide on?Kiitos tiedoista!!!

Comments are closed.