Erilaisissa peleissä ja elokuvissa on nähty magneettikenkiä, joiden avulla päähenkilö kykenee kävelemään esimerkiksi teräksestä valmistetussa katossa. Nyt X-Man-elokuvista innostunut rakentelija Colin Furze päätti sitten kehittää itselleen tällaiset painovoiman voittavat jalkineet.

Fuze keräsi kenkiä varten kasan vanhoja mikroaaltouuneja, joista hän sitten irrotti tarpeeksi käämejä luodakseen pari erittäin vahvaa sähkömagneettia. Nämä mies sitten kiinnitti kahteen jalkineeseen. Lisäksi magneettikengistä löytyy katkaisimet, jotta askelten ottaminen olisi mahdollista. Ylösalaisin ilmassa kävelemisessä on myös ongelmansa ja esimerkiksi kenkien putoaminen takaisin maahan sähkömagneettien kytkeytyessä pois piti estää jollain tavalla. Ratkaisun ongelmaan tarjosi kumpaankin kenkään kiinnitettyt narut, jotka mahdollistavat jalkineiden tukemisen käsien avulla.

Vaikka tuollainen väärinpäin käveleminen ei välttämättä ole pidemmän päälle mikään kovinkaan mukava kokemus, niin ainakin videon perusteella systeemin kokeileminen vaikuttaa erittäin hauskalta puuhalta.

Lähde

Edellinen artikkeliAroma R-evolution on haarukka, joka lisää aromeja suupaloihin
Seuraava artikkeliLeap Motion päivitti kehitysohjelmistonsa tunnistamaan jokaisen sormen yksittäisten luiden liikkeen