Kuten videolla kerrotaan, kaiken avain on siistin romun keräileminen ja tämän yhdistäminen siistillä tavalla hienoksi robotiksi!

Edellinen artikkeliKevin Cyr: Camper Bike, onko pyöräkaravaanari kaikkien kaveri?
Seuraava artikkeliStar Trek Enterprise LP-soitin

15 KOMMENTIT

 1. Mietin just samaa. Ei oo ihan täysjärkisen hommaa =) Huom. ton kaverin ilme ihan viimeisellä sekunnilla!

  Onhan ne robotit tietysti jänniä juttuja, kun niissä on elektroniikkaa ja sähköisiä osia jotka päästävät piipityksiä ja vilkuttavat valoja.

 2. Luuli otsikosta että olisi joku toimiva robotti, mutta näytti olevan joku pahvilaatikko johon liimaillaan kaikenlaista jännää romua…

 3. Niin, vähän sekopoltsiltahan toi ukko näytti. Luulin et ois joku toimiva kapistus. Vähän jäi tuosta semmonen öööööööö… olo.

 4. Tuollaisia ”robotteja” rakenneltiin lapsena, aikuinen mies liimailemassa pahvilaatikkoon ”jänniä nappuloita” vailla mitään toiminnallisuutta vaikuttaa lähinnä säälittävältä…

 5. jälkeen jäänyttä ja silleee, pitäskö liimata telkkarii jännät muoviputket nii se ois ropotti joka ossois puhuakkii

 6. Tänään ei kyllä löytänyt äskeisestä mitään hauskaa… ehkä jossain toisenlaisessa sivustolla toi olis voinu naurattaakin.

 7. Oiskohan toi video sittenkin tarkoitettu vitsiksi. Vaikea nimittäin uskoa, että on tosissaan ton robottinsa kanssa. 😀

 8. Ainakin tämän perusteella kannatan yhä romujen rahtaamista kierrätyskeskukseen.

 9. Siis ei jestas mäki luulin että liikkuu mutta eihän se nyt tietenkään liikkunut ja toi jonkun linkittama (taa liikkuu :D) linkki ni siinäkö jippii pää liikkuu ja kroppa pyörii ympäri….ja huonot tehosteet ollu sillä leffassa jos se noita on kayttaany…..

Kommenttien lisääminen on estetty.