Kumivene on usein usein looginen valinta helposti kuljetusta varten mukaan pakattavaksi vettenkulkuvälineeksi. Omalaatuisuutta tavoitteleva veneilijä saattaa kuitenkin pian valita aluksekseen kumiveneen sijasta myös kokoontaitettavan soutuveneen.

Brittiläinen keksijä on suunnitellut kelluvalle prototyyppiasteelle yhdeste polyeteenimuovilevystä taiteltavan, kokoontaitettuna vain 100 x 50 x 60 senttimetrin mittaisen venepaketin. Kaikin puolin kompaktin oloisen paketin kyytiin mahtuu kerrallaan vain yksi soutelija, joten perheelliseen merenkäyntiin tästä ei ole.

Mahdollisesta tuotantomallin saatavuudesta tai hinnoittelusta ei vielä ole tietoja. Onneksi tätä odotellessa voi aina taitella itselleen vaikkapa origami-purjeveneen paperista. Litäinfoa kokoontaitettavasta soutuveneestä löytyy osoitteesta foldboat.info

Edellinen artikkeliFerrari F1 Wheel on formula-rattiohjain, josta ei realismi lopu kesken
Seuraava artikkeliiPhone 4s – because they can!