Moottoroitu uimapatja-sohva päivittää uima-allastarpeet

Vihdoinkin keksitty motorisoida uimapatja! Nimeltään Ultimate Motorized Lounge Chair Pool Float -laitteeseen mahtuu hyvin istumaan ja mukillekin on pidike. Kantavuus on 113 kg joten suurimmalle osalle käyttäjistä muutama litra eli kilo limonaadia kellunnan aikana ei haittaa. Olutta tai muita alkoholijuomia emme suosittele nauttimaan kun ollaan veden kanssa tekemisissä.

Jotain ”veneen” nopeudesta kertoo että se toimii kahdella D-patterilla. Siis niillä isoilla sormipattereilla. Mutta minnes sitä kiire olisi uima-altaassa, pitää vain olla suunnitelmallinen ja laskeskella reitti hyvissä ajoin. Hintaa on $124,99.

Lähde: www.homewetbar.com

Edellinen artikkeliSony esitteli prototyypin uudesta Playstation 3 Motion Controller -liikeohjaimesta
Seuraava artikkeliPhilips NP2500 Streamium -verkkomusiikkisoittimen laatikosta poisto

9 KOMMENTIT

 1. Usein esim. mökin rannalla ollessa siellä aaltoilee sen verran, että uimapatja ajautuu ties minne. Ehkäpä tässä on tarpeeksi tehoa pysymään paikoillaan.

  Muutenkin kiva hilavitkutin. Hinta on kyllä jonkin verran korkea.

 2. täytyisi kai olla pari kiloa pattereita.
  älä sanokkaan että patteriluukku on pohjassa…

 3. Nuo punaset ohjaus(?) kepukat ei oikein tunnu kuuluvan tuohon muuhun hopeiseen hommaan

 4. Koska nähdään ensimmäinen yrittäjä joka on täyttänyt patjansa sika-flexillä ja ympännyt mukaan aurinkopaneelin jolla tämä heppu sitten ylittää Suomenlahden, jonkinlainen märkäpuku olisi varmaan hyväksi sillä pitkäaikainen istuminen muovituolissa saa ihon naavautumaan.

 5. Hmm, eikö litium-akkuja saa viritettyä D-patterin kokoiseksi? Voisi lisätä kivasti toiminta-aikaa ja ei tarvitsi ostaa uusia pattereita jatkuvasti.

 6. Hetken katoin että onko voittaja kaljakelluntaan, mutta ei taida tehot riittää :/

 7. ”Hetken katoin että onko voittaja kaljakelluntaan, mutta ei taida tehot riittää :/”

  Mutta ei kai kaljakellunnassa saa käyttää moottorisoituja kelluntavälineitä :\

 8. No en tiedä saiko alueella painaa moottorisoidulla aluksella, mutta en usko että tuossa rikkeestä vesiliikennejuopumukseen ainakaan vaaraa olisi.

  Muistan kylläkin vielä muutama vuosi sitten jonkun vedelleen sielä akkuporaan liitetyllä propellihässäkällä ihan kiitettävää vauhtia.

Kommenttien lisääminen on estetty.