500x_irev

iREV näyttää ufoalukselta, mutta oikeasti se on vain übermakea törmäilyvene, jolla bileet todellakin vasta käynnistyvät! Istuinpaikkoja on jopa 10 hengelle, ja veneen keskeltä löytyy tietenkin hiiligrilli. Vieraiden nupitkin ovat paahtavalta auringolta suojassa varjon alla! 500 watin kaiuttimet pitävätkin sitten huolen juhlameiningin ylläpidosta.

Tammikuussa 2010 myyntiin tuleva sähkömoottoroitu vesipeli tulee maksamaan noin 24 000 dollaria, joten pitää varmaan alkaa pikkuhiljaa säästämään…

500x_irevonwater

Lähde: gizmodo.com

Edellinen artikkeliLego Foosball on hyvää käyttöä rakennuspalikoille
Seuraava artikkeliHilavitkutin harrastaa: Moottoripyörä osa 1, alkuinnostus ja autokoulu

11 KOMMENTIT

 1. Aika päheä peli. Pitäisiköhän alkaa säästämään tuohon, jos ei muuhun keksi säästökohdetta 😛

 2. Onhan se päheä, mutta tuohon hintaan jo itsekkin etsii ison sisäkumin, päivänvarjon, hieman lautaa/lasikuitua ja perämoottorin…

 3. Miksi keksiä vene uudelleen? Yhden kesän innostuksen jälkeen tuon voikin sitten myydä joten et Kati joudu säästämään tuohon paljoakaan ja kolmantena kesänä sinulle jo tullaan maksamaan siitä että viet bile veneen pois tontilta.
  Vesillä liikkuminen on mukavaa oikeilla välineillä siihen tämä bile vene ei todellakaan tuo sitä mukavuutta, uskoisin että tuon menee vielä 200 neliön uimaaltaassa mutta into lopahtaa nopeasti toisten veneilijöiden ohitellessa ja tuskastellessa akkujen kestävyyttä takaisin kotirantaan, kuinkas tuota sitten soudetaan?

 4. ”500 watin kaiuttimet WTF???” Eli kyllä ääntä riittää, kun normaaleissa stereoissa on about 150-200W. Mutta kyllä tollanen olis mahtava!! O.O

 5. Tarkoitin että mihin tarvitseee niin isoja kaiuttimia kun itselläni on stereoissa 30W niin 500W tuntuu turhalta

 6. Itselläni on 2x1200W PA-pääte ajamassa taajuuskaistaa 17-60hz ja tuntuu että kesken loppuu hönkä. Toisaalta isomman vahvistimen hankkiminen ei oikein ole kannattavaa, kun nykyiselläkin notkahtaa jännitteet verkossa (mm kattolamput himmenee koko talossa) aina kovempien jyrinöiden aikana..

  Mutta tuohan ei vissiin liittynyt aiheeseen juurikaan.. Olen muuten ostanut erinäisiä vuosia sitten prismasta labtech merkkiset kaiuttimet, 19.95eur, joissa luki keskikokoisen koiran mittaisilla kirjaimilla: ’600W RMS’. Ihan ok teho, kolmen tuuman ’subille’ ja 2tuuman laajakaistoille.
  Pointtina siis että mainoswatteja kannattaa harvoin ottaa kuuleviin korviinsa. Jos 600w kaiuttimet on jonkin hupilaitteen päämyyntivaltteja niin suhtautuisin asiaan varauksella.

Kommenttien lisääminen on estetty.