SENZ umbrellas -sateenvarjo kestää jopa 27m/s tuulen 1
SENZ umbrellas -sateenvarjo kestää jopa 27m/s tuulen 2

En olisi uskonut, että joku vielä kehittää sateenvarjoa muuta kuin pienemmäksi tai hohdokkaammaksi. SENZ umbrellas on tuonut markkinoille kovempaakin tuulta kestävän aparaatin. Tällainen varjo kestää 100 km/h tuulennopeuden, joka vastaa noin 27 m/s nopeutta. Se on siis jo melkoisen kova puhuri. Ei ole kerta tai kaksi kun on sateenvarjo kovalla tuulella mennyt nurinkurin. Toisaalta kalliimmat mallit kyllä kestävä, mutta kenties eivät nekään aivan tällaista tuulennopeutta.

Senzin miniversio maksaa €40, keskikoko €50 ja XL €60. Näillä hinnoilla jo odottaisi, että varjo todellakin sitten toimii!

Video varjosta toiminnassa:

Lähde: technabob.com, Tuotesivut: www.senzumbrellas.com

Edellinen artikkeliRS DR-1 Double Strap on hihna kahdelle kameralle
Seuraava artikkeliMesoamerikan intiaanien hammaskorut

7 KOMMENTIT

  1. Ja jos oikein kovaa tuulee niin ei sateenvarjosta niinkään enää ole hyötyä…

  2. Jos lepakkomiehellä ois sateenvarjo niin olisiko se tuollainen vai tavisvarjo? =) Ei tarvinne edes kysyä. Helvetin siisti.

  3. Ostin itse tuollaisen keskikokoisen Senzin (Senz Original), kun kyllästyin siihen, että tavalliset halpissateenvarjot kestivät ”parhaimmillaan” 1-2 käyttökertaa, kun ne pienessäkin tuulenpuuskassa saattoivat vääntyä käyttökelvottomiksi. Tätä ei saa kääntymään ilmavirran voimasta nurinpäin edes yrittämällä kaksin käsin riuhtoa kahvasta viikatteen lailla. Mahtavan kestävä ja tyylikäs sateenvarjo!
    Myös yksi kaverini omistaa kyseisen mallin.

    Tässä olisi voitu myös mainita, että miniversiolle luvataan tuulenkestoa vain 60km/h asti, toisin kuin isommille malleille.

  4. Niin ja eihän kovalla tuulella välttämättä olekaan sateenvarjosta hyötyä, mutta ainakaan ei tarvitse ostamaan uutta sateenvarjoa aina kun vähän alkaa tuulemaan sateen aikana.

  5. mie halluun kyllä tuommosen, sen verran hieno! sitte ku ois vielä joku jatkovars tai kiinnityshässäkkä että sais vaikka tuolin selkänojjaan kiinni ni menis torikahviossa huurteisella överiluksus aurinkovarjona 🙂 ja kestävyyestä kyllä propseja kourallinen kanssa

Kommenttien lisääminen on estetty.