https://www.youtube.com/watch?v=G_GxUMcNY-c

TinyDuino on Arduino-alustaan perustuva piirisarja, jonka avulla rakentelijat ovat voineet jo tovin kasata kaikenlaisia pieniä elektroniikkalaitteita. Nyt systeemin kehittäjät ovat tuomassa markkinoille sen kanssa toimivaa pikkuista näyttöä.

TinyScreen on siis 96X64 pikselin resoluutiolla ja 16 bittisellä värisyvyydellä varusteltu pieni OLED-näyttö. Näyttöala on fyysiesti hieman alle tuuman kokoinen. Laitteesta löytyy lisäksi neljä painonappia kontrollointia varten sekä ohjelmistopohjaisesti säädeltävä taustavalaistus. Härveli on pääasiassa tarkoitettu toimimaan yhdessä TinyDuino-systeemin kanssa, mutta innokkaimmat rakentajat voivat ostaa omakseen pelkän näytön ja liittää sen omiin projekteihinsa.

Näytön sai kirjoitushetkellä noin 20 eurolla ja noin 45 eurolla mukaan sai jo TinyDuino-prosessorilevyn, USB-portillisen lisäpalikan sekä akun. Tällaisen setin avulla jokainen voi sitten väsätä itselleen aivan oman älykellon, jos markkinoille jatkuvasti pyrkivät tulokkaat eivät täytä toiveita.

Lähde

Edellinen artikkeliVSSL Outdoor Utility Tools on selviytymispaketti putkilossa
Seuraava artikkeliItse rakenneltu ”konekivääri” tykittää paperilennokkeja