Googlen älylaseja odotellessa voi keventää jännitystään näiden silmälasien kanssa. Tutkimustenkin mukaan yhä useampi käyttää matkapuhelinta vielä sängyssäkin ennen nukkumaanmenoa. Makuuasennossa laitetta joutuu pitämään välillä myös epämukavasti käsissään ja pahimmassa tapauksessa älypuhelin tai tabletti lipsahtaa silmille. Kyseiset ongelmat ovat nyt historiaa, mikäli taskusta löytyy ylimääräinen rahanippu.

Bed Glasses tai suomeksi sänkylasit ovat firstSTREET-firman myymät silmälasit, jotka mahdollistavat 90 asteen katselukulman muutoksen. Yllä oleva kuva havainnollistaa, kuinka kyseisen laitteen avulla voi niskojaan jumittamatta selailla lehteä tai käyttää elektronisia laitteita suoraan makuuasennosta. Tuote ei itsessään sisällä näköä korjaavia linssejä, mutta sen alle saa helposti tarvittavat kakkulat mukaan.

Ei tässä vielä kaikki! Lasien toiminnallisuuden voi kääntää myös ylösalaisin, jolloin näet mitä katossa tapahtuu kääntämättä päätäsi. Katselukulmaa voi säätää tarvittaessa myös pienemmissä määrin. Härvelin toiminta perustuu prismoihin. Painoa löytyy n.100 g ja mukaan saa lisäksi mutterit, joiden avulla laseja voi käyttää MRI-skannauksen aikana. Täten pystyy esimerkiksi välttymään ahtaanpaikaankammolta skannauksen aikana. Ainoa asia, joka laskee tämän tuotteen ostohaluja on hinta, joka on asetettu miltei 70 euron tasoon.

Lähde

Edellinen artikkeliNissan Shitty Weather – voita käyttöösi Nissan Juke! (yhteistyössä Nissanin kanssa)
Seuraava artikkeliMYO – Liikkeentunnistusta ilman kameroita