Nissan Shitty Weather – voita käyttöösi Nissan Juke! (yhteistyössä Nissanin kanssa)

Oletko aina haaveillut säämiehen viitasta? Nissan ja Duudsonit tarjoavat nyt mahdollisuuden päästä kerta heitolla säämaailman huipulle, jonka lisäksi voit voittaa käyttöösi Nissan Juke -auton kahdeksi viikoksi!

Voit osallistua kampanjaan lähettämällä oman säätiedotuksesi Nissanin facebook -sivun kautta. Nissanin ja Duudsoneiden edustajat poimivat säätiedtuksista parhaat, jonka jälkeen Duudsonien Jarppi esittää valitun säätiedotuksen videoituna Nissanin Facebook sivuilla. Kaikki Nissanin Facebook fanit voivat tämän jälkeen äänestää mielestään parasta säätiedotusta, ja näistä parhaaksi valittu voittaa itselleen Nissan Juke auton kahdeksi viikoksi käyttöönsä. Eikä siinä kaikki, tämän lisäksi myös kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan yksi Nissan Juke kahden viikon lainaan. Ei pöllömpää, vai mitä?

Äänestämään parasta videota, tai lähettämään oman säätiedotuksesi pääset tekemään osoitteessa facebook.com/NissanSuomi