Sähköpostille ovat tunnettuja erilaiset äänet viestin saapuessa. Oli sitten kyseessä jokin lause tai pelkkä kilaus, on selvää milloin luukkuun ”kolahtaa” postia. Tavallinenkin luukku kyllä pitää ääntä saadessaan kirjeitä sisäänsä, mutta sitä ei välttämättä sisälle kuule. Etenkin jos saa päivittäin paljon postia ja tahtoo sen heti käsiinsä, on POSTCN01:sta jotain käytännönkin hyötyä. Joka kerta kun tämän postiluukun etuläppä aukeaa ja sisään tipahtaa läjä laskuja tai mahdollisesti myös muita kirjeitä, ilmestyy mukana tulevalle LCD-näytölle numero. Näytön luokse palatessa näkee sitten helposti luukun sisältävän ainakin jotain. Jos kirjeitä putoaa yhdellä avauksella useampia (kuten yleensä käy) mainitsee laite vain yhden avauksen.

Melko turhaltahan tämä härpäke vaikuttaa, ellei odota jotain tiettyä kirjettä todella paljon. Voipa laite kuitenkin myös säästää muutamalta turhalta käynniltä postiluukulla, jolloin jää aikaa johonkin oleellisempaan. Saatavilla japanin Amazon-verkkokaupasta hintaan 4980 jeniä eli n.40 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliLovegrove & Repucci: New York Delft Tableware on posliiniastiasto nykyajasta
Seuraava artikkeliLentävä Jeeppi