Tämä veitsi on jo ajatuksena pahaa tekevä. Toivottavasti nämä pysyvät metsästäjän tai sukeltajan taskussa, eivätkä päädy kaduille. WASP Injector Knife -eräveitsi pitää sisällään hiilidioksidipatruunan, josta purkautuu iskun yhteydessä veitsen terän kautta korispallon verran kaasua iskun kohteeseen 850psi:n paineella. Tällainen kaasuisku saa kumoon lähes kaikki suuremmatkin pedot, joita maa päällään kantaa.

Kylmä hiilidioksidi aiheuttaa kudoksen jäätymisen ja tuottaa paljon kipua. Veden alla käytettynä iskun kohde nousee pintaan ja verenvuoto alkaa vasta pinnalla. Näin ei ole vaaraa siitä, että veri houkuttelisi lisää petoja syvällä sukeltavan sukeltajan ympärille. Kirurgin terästä, saa valita neljästä eri kahvavaihtoehdosta. Hintaa nirhaimella on $379,95.

Lähde: www.waspknife.com

Edellinen artikkeliNintendo Game & Watch ja NES-kännykkä
Seuraava artikkeliMinikannettavien maihinnousu: Asus Eee PC, Acer Aspire One, Dell E, HP Mini Note vai MSI Wind

37 KOMMENTIT

 1. Toivottavasti nuo ovat ihan normeja nuo kaasusäiliöt. Ei varmaan ketään suuremmin haluta tilata valmistajalta aina jokaisen kellistetyn nallen jälkeen uutta patruunaa..

 2. Pelkkä määrä ja painekkin tekisi luultavasti jo todella paljon/tappavaa vauriota…

 3. heikkinen: en oikeastaan yhtään tiedä asiasta, mutta olettaisin ettei metsästäjät tarkoituksella hiivi nallen taakse puukottamaan sitä. Olettaisin, että tuo on ennemminkin hätävara, jos peto pääsee liian lähelle. Tuskin tuollaisia tilanteita paljoa tulee, joten kai tuo kolme patruunaakin kestää kauan.

 4. Eihän sitä koskaan tiedä. Jos vaikkapa harrastaa keväiseen aikaan suurikokoisten sammalmättäiden summittaista potkimista niin saattaa tärpätä kerran jos toisenkin.

 5. …ja kohta saa lukee uutisista ku on joku kännissä tällasella tökkinyt kaveriaan…

 6. Auts!

  Kyllä eläimiä ja ihmisiä voi tappaa, mutta vähemmällä tuskalla.
  Sehän nyt on selvää, että kohta tuollaisilla ruvetaan tappelemaan amerikkalassa, miksei täälläkin.

  Ennemmin vaikka pienempi pyssy hätävaraksi, kuin tälläinen.

 7. Mutta miksei? Se vaan kun ei ole tuppea, kun karhu hyökkää on paha alkaa tollaista salkkua availemaan.

 8. tää on itseasiassa aivan helvetin hyvä keksintö. itsepuollustuksessa erittäin toimiva. paskat kivusta kunhan elukka kaatuu. ja eläintenpuolustajille: kun joku eläin joka pystyisi tappamaan, hyökkää kimppuun, niin välitätkö enemmän siitä että sattuuko pikku eläinparkaan vai siitä että säilytkö hengissä? ei tätä metsästykseen ole tehty vaan itsepuolustukseen. ja en usko että tällasilla aletaan ihmisiä puukottelemaan koska tämä ei todennäköisesti tule yleistymään kovin voimakkaasti. myydäänhän melkein joka paikkakunnallakin aseita mutta eipä noita murhia täällä suomessa ainakaan kovin usein ole.

 9. ”eipä noita murhia täällä suomessa ainakaan kovin usein ole.” Jätkä taitaa olla aika hukassa. Just viikonloppuna joku vanha pappa murhas kolme tyyppiä. Kyllä murhia suomessa on joka viikko.

 10. No, vertaas Amerikkaan. Mutta jos siitä niin plajon verta tulee niin onkin kivaa jäädä hanan alle.

 11. usa murhatilasto:
  0.042802 per 1,000 people

  suomi:
  0.0283362 per 1,000 people

 12. Luin jostain tutkimuksesta (en muista tarkkoja
  lukuja sillä siitä on aikaa) jossa oli
  tämänhetkisen väkivaltatilastojen tietoja
  miksattu ristiin median väkivaltauutisten
  näyttömäärään. Todellisuudessa väkivalta
  on ollut laskuun päin mutta uutisointi
  väkivaltaisista aiheista on noussut yli 500%.

 13. No siitä huolimatta että väkivaltatilastot on mitä on ja lässytilää niin tää on helvetin hieno keksintö.

  Ja sen verran ärhäkkä, että vaatii kyllä mun mielestä aseenkantoluvan siinä missä haulikkokin. Tappamiseen suunniteltu väline.

 14. Eihän tuo mikään ase ole, vaan puukko. Eikä puukot onneksi vaadi vielä aseenkantolupaa. Mukanaan niitä ei tosin saa julkisella paikalla kanniskella, sen kieltää järjestyslaki (kuten myös jakoavaimen tai vasaran hallussapidon julkisella paikalla). Ilkuille lupa on jo kovaa vauhtia tulossa, jos aiotte hankkia niin kannattaisi kohta jo kiirehtiä.

 15. ihan normaalilta HO2 -kapselilta nuo näyttäisi olevan. saa ihan muutaman euron kappalehintaan kaupoista joissa myydään ilmapistooleita jotka toimivat kyseisellä kaasulla.

  mielestäni varsin hyvä keksintö. niille jotka sanovat että pistooli mielummin itsepuolustukseen, voin kertoa että esimerkiksi karhu vain ärsyyntyy enemmän moisesta eikä todellakaan taltu .22 kalibeerisen osumasta ellei luoti satu menemään silmämunasta läpi ja silvo eläimen aivot kimpoillessaan kallon sisällä.

  kyseinen puukko on tarkoitettu itsepuolustukseen… jos tuota joutuu käyttämään on kivun määrä kohteelle samantekevä, riippumatta mitä eläinaktivistit ja muut kukkahattu -tädit ovat asiasta mieltä.

  humaania kipua ei ole!

 16. Jatkokehittely sukeltajille: muutaman metrin letkun päässä oleva ammuttava harppuuna, joka tunkeutuessaan alkaa purkaa sukeltajan paineilmapullosta tavaraa letkua pitkin… Ja hai sanoo poks! Ennalta voisi olla ohjelmoitu joku tietty ilma-annos, jotta sukeltajallekin jää aikaa tulla pinnalle, tai sitten erillinen kaasusäiliö harppuunalle.

 17. Makelle tiedoksi, että räjähtävät/paineilmalla toimivat harppunan kärjet on aikapäiviä sitte keksitty.

 18. Miten olis joku happosysteemi? Tai laserheittotähti?! Olis meinaan vähän siisti keksintö. Sanoo sitten kukkahattutädit mitä hyvänsä.

 19. Kyllä nuo ihan normaalin kokoisia 12g CO2 kaasukapseleita mitä mm, kaasukäyttöiset ilmapistoolit käyttää, myydään paikasta riippuen kpl- tai pakettihintaan joka ei päätä huimaava ole.

 20. Mustakin on kivaa, kun on keksitty uusi ase. Jolla tuottaa maksimaallista tuskaa puukotuksen kohteelle oli se mikä eläin hyvänsä orava tms. Pas*** kukkahattu tädeistä ja sedistä. Mää oon sen verran kovis. Jiihaa!!!! Kipu RULEZ JIIHAA!!!

 21. Toihan on ihan hirveä keksintö, ei noita pitäs myydä kellekkään! Kukakohan muta-aivo on on menny keksimään?

 22. HYI SAATANA!!!!!!!!!!!!1 siinä välissä ku jokutuo nuita suomeen nii meikä muuttaa etelänavalle. ihan vaa ku joku perus suomalaisella ”älyllä” varustettu henkilö saattas melko varmasti aiheuttaa lopullista tuhoa jollekkin vähän normaalista poikkeavalle henkilölle. sinänsä kuitenkin aika ovela vempain…

 23. aikas erikoinen sovellutus tuo co2 puukkoon.. löysin webistä Jopa tuohon käypäsen(co2 kapselin kokoinen normaali mitoilla ja tilavuudella) pippuri(paprika) kaasukapselin..

  Edellä oleva yhdistelmä on ehkäpä varmempi kuin pelkkä co2 karhunkaatamiseen…

  luulisi että veitsi + pippurikaasukapseli tulee olemaan erimaiden puolustusvoimien erikois joukkueiden perus kalustoa..

 24. Meinaakos bbx että ne sotilaat jotka tuommosen puukon ittelleen sais niin ensin ruikkais kaasut naamalle ja sit tökkäis moralla perseelle..? Taitaa hieman tehokkaampaa olla tuo CO2. Voisit vaikka hieman lukea sen vaikutuksista? 🙂

 25. moioonmoi, voisit vaikka lukea kertaalleen bbx:n viestin.. hän aivan selvästi kertoo, että kyseisiä kapseleita löytyy myös pippurikaasulla varustettuna. eli toisin sanoen: puukko ”ampuu” pippurin haavaa, joka tietenkin tuottaa kohteelle tuskaa.

 26. Liekö sillä oikeasti niin yhtään mitään väliä mitä töhkää tuolta pursuaa, jos verenkiertoon päätyvä pienikin määrä esim. tavallista ilmaa saattaa riittää aiheuttamaan veritulppia sinne sun tänne.

 27. Samaa mieltä siitä, että tuo tulee olemaan erikoisjoukkojen suosiossa. Luulenpa, että tuon jos survaisee jonkun reiteen tai käteen kaveri kaatuu saman tien. Tuppejahan tuolle saa varmasti, aika peruskokoinen on. Mutta tupissa pitäis olla lisäkapseleille paikkoja aika monta 😀

 28. Ai saatana että on kyllä häijy vekotin. Pirullisen nerokas, mutta ihan joka tomppelin kouraan tuollaista ei kyllä toivo. Vaikka toisaalta saapa sillä parin euron morallakin hengiltä ja sellaisen voi ostaa kuka vain koska vain. Tämä on paremminkin niille, joilla on tapana joutua painiotteluihin karhujen tai leijonien kanssa.

 29. nyt eivät ainakaan veriroiskeet jää tehosteiksi 😀 mäki haluun tollasen… ihmisen metsästykseen sitä en käyttäisi. aivan mahtava keksintö.

 30. Ovatko tänne kirjoittavat ihmiset täysiä idootteja? Yksikään teistä ei lähtisi vihaisen karhun kanssa lähitaisteluun tuollaisen pikkupuukon kanssa, riippumatta siitä millaista vahinkoa isku tekee. Aseetonta ja puolustuskyvytöntä ihmistä tuolla on varmaan helppo tökkäistä, muuta käyttötarkoitusta tuolle ei ole olemassa Suomessa. Ellet sitten satu törmäämään jättihaukiin..

 31. Komppaan Echiä. Tuo puukko olis pitänyt jättää keksimättä. Tuo hintakaan ei niin suuri ole etteikö tuommoinen jonkun mustalaisen taskuun voisi päätyä. :C

 32. Olin tilaamassa kyseistä puukkoa, mutta ilmeisesti tuota ei toimiteta Yhdysvaltain ulkopuolelle.
  Harmi!

Kommenttien lisääminen on estetty.