Kivi-paperi-sakset on helppo tapa ratkaistu jokin asia arvalla. Lisäten pienen psykologisenkin aspektin arvontaan. Saksassa saattaa kuitenkin tulla vastaan kaivo, johon moni suomalainen peluri on kaatunut ja lakannut jopa tuolla päin peliä pelaamasta 😀

Astetta mutkikkaampi kivi-sakset-paperi – ote (koko kuva alempana)

Kaivohan on tietenkin erityinen siitä, että sinne tippuvat sekä kivi että sakset. Mutta paperi taasen peittää kaivon. Eli tuota kaivoa käyttäessä on hieman suurempi todennäköisyys voittaa – Mutta psykologinen pelinkäynti tuleekin enemmän esille: Uskaltaako sitä käyttää ahneesti, jos vastustaja turvaa paperiin usein?

Vasemmalta oikealle: kivi, paperi ja sakset.

Kaivossa käsi laitetaan avoimeen nyrkkiin siten että etusormi ja peukalo muodostavat kaivon suuaukon.

Pelistä on kehitetty muitakin versioita ja esimerkiksi Ruotsissa paperi onkin pussi.

Astetta mutkikkaampi kivi-sakset-paperi

Ohessa on kartta 25 erilaista käsimerkkiä sisältävään versioon: Tämä onkin jo sitten level ties mikä 999… Sisältäen seuraavat käsimerkit: Ase, dynamiitti, ydinohjus, salama, paholainen, lohikäärme, alieni, vesi, kulho, ilma, Kuu, paperi, sieni, susi, torakka, puu, mies, nainen, apina, käärme, kirves, sakset, tuli, Aurinko, kivi.

Lähde: Riemurasia

Edellinen artikkeliYoutube-kanava esittelee huvipuistolaitteiden päävoittojen voittamisia. Miellyttävää puuhaa katsella :-)
Seuraava artikkeliTeitkö DNA-testin webissä, 23andMe myi dna-koodisi suurelle lääkefirmalle