Keego : Elastinen titaani on uusi hype juomapulloissa!

Sehän on yksinkertaista: Otetaan kaksi ohutta titaani-levyä ja laitetaan niiden väliin elastinen eli taipuva aines. Näin saadaan aikaiseksi titaaninen juomapullo, jota voi puristaa.

Keego, elastinen titaanipullo

Keego, elastinen titaanipullo

Idea kuulostaa helpolta, mutta sen suunnittelemiseen ja toteuttamiseen tarvittiin CERN-teknologian tausta sekä runsaasti kokemusta. Pullon kehitti tanskalainen ryhmä itävaltalaisen L. Angstin idean perusteella. Pullo keräsi hyvän rahoituksen yhteisöalusta Kickstarterissa ja ensimmäiset valmiit putelit nähdään elokuussa 2018. Hinta oli 45 euroa.

Keego, elastinen titaanipullo
Keego, elastinen titaanipullo

Juuri nyt kehitetään runsaasti uusia pulloinnovaatiota. Tähän on osallisesti syynä mikromuovit sekä muovien bisfenoli-A (BPA), joiden on havaittu tai joiden ennakoivaan olevan terveydelle haitallisia. Veikkaanpa että 10 vuoden päästä ihmetellään toden teolla kuinka ruokateollisuutemme on sallittu saastua niin runsaasti pakkausmateriaaleista – Nimenomaan tuosta muovista. Allekirjoittaneen arvaus – Jää nähtäväksi.

KEEGO Kickstarter Video:

Titaanien juomapullo on kuitenkin varmasti kova juttu ja veikkaanpa että tästä tulee hittituote.

Lähteet: KickStarter, Mike Shouts