Kiinalainen uusivuosi alkoi maakoiran merkeissä. Samalla tapahtui maailman suurin lomallelähtö, kun Kiinan kansalaiset lähtivät reissuun. Dongguanin rautatieasemalla nähtiin yllättävä tapahtuma.

Röntgen-läpivalaisulaite

Eräs läpivalaisulaitteen käyttäjistä meni mukaan laitteeseen matkatavaroidensa kanssa. Todennäköisesti syynä oli huoli, että omat tavarat katoavat tai menevät sekaisin jonkun muun kassien kanssa. Välitöntä vaaraa ei tapahtunut, laukut eivät menneet sekaisin ja virkailijat suhtautuivat asiaan huumorilla, kuten oheiselta videolta voi havaita.

Video tapahtuneesta läpivalaisusta:

(Mikäli video ei näy, klikkaa tästä linkistä)

Läpivalaistu nainen
Ihmetyksen hetki

Quora on Internet-portaali, joka tarjoaa vastauksia ihmisiä vaivaaviin kysymyksiin. Vastaukset tarjoavat muut lukijat. Palvelu on tunnettu siitä, että se tulee Google-hakukoneessa yleensä ensimmäisiksi hakutuloksiksi kun syöttää hakulausekkeeksi kysymyksen. Quora on myös tunnettu siitä, että vastaukset eivät aina ole oikeita, vaan kuten Wikipedian artikkelit, ne ovat kenen tahansa tuottamia. Kysymyksiin liittyy kuitenkin usein keskustelu, jossa suosituinta vastausta kommentoidaan, joten valvontaa on vertaistasolla. Quora kertoo, että matkalaukkuröntgeniin ei ole vaarallista mennä. Ainoastaan se voi olla vaarallista, jos läpivalaisussa viettää pitkän aikaa. Joten emme rohkaise, mutta toteamme, että läpivalaisuun voi mennä oman matkalaukun kanssa mukaan fysiologisesti turvallisesti.

Läpivalaistu nainen

Sinällään hassua, että henkilö menee matkalaukkujensa mukaan, mutta eipä siinä mitään sen kummempaa. Saipahan huomiota ja varmasti oli muistoihin jäävä kokemus! Pitäisiköhän kokeilla…

Maakoiran vuodessa yhdistyy kovan vuoren kaltainen Yang Maa ja Yang Koira, jonka luontainen elementti on myös Maa. Tupla-annos vahvaa maaelementtiä takaa sen, että nyt pysytellään tukevasti maan kamaralla ja jätetään ne kaikkein hulluimmat ideat toiseen ajankohtaan. (Ks. koko horoskooppi: https://www.astro.fi/future/annualChineseHoroscope)

Lähteet: Mashable, BBC, Pear Videos, Alibaba

Edellinen artikkeliMercury All American -tennarit ovat kopio USAn ensimmäisten avaruuslentojen varusteista
Seuraava artikkeliKymmenen vuoden päästä ihmisen uusia sisäelimiä osataan kasvattaa lampaassa, hoitokeino mm. diabetekseen – Stanfordin yliopiston tutkijaryhmä kokeilee ihmis-lammas-hybridejä