Nyt on kaikenlaista mikroyrittäjyyttä sekä preppausta. Drumi-pesurumpu sopii näihin molempiin – Poljettava pieni pesukone. Pieni määrä pyykkiä saadaan puhtaaksi nopeasti ilman sähköä tai juoksevaa vettä.

Drumi

Pyykit, vesi ja pesuneste koneeseen ja polkemaan. 2kg hieman likaista pyykkiä puhdistuu ja huuhteloituu 10-15 minuutista. Ehdottoman kätevä vempain. Monella ei ole mahdollisuutta omaan pesukoneeseen ja pyykkiä tulee vain vähän. Matka pesutupaan tai pesulaan on pitkäkestoinen ja mahdollisesti kalliskin.

Drumi retkelle

Drumi vastaa juuri näihin tarpeisiin. Laite ei vie paljon tilaa ja se on helppo siirtää. Käytännöllistä! Säästänee vettäkin – Esimerkiksi matkailuautossa tai jopa pitkällä autoreissulla.

Drumin esittelyvideo:

Testailua eri pesuaine- ja polkemismäärillä:

Drumi, saaristoon ja telttailemaan
Drumi, pientä pyykättävää

Tätä voisi tietysti hieman kehittää. Nimittäin pieni moottori tekisi pyykinpesusta vielä kätevämpää – Ei tarvitsisi polkea ja tarkkailla missä vaiheessa pyykit ovat. Vaikka se tietenkin menisi sitten jo minipesukoneen kategoriaan! Toisaalta sellainen voisi toimia myös ilman moottoriavustusta.

Tulee markkinoille keväällä 2018, hintaa n. 200 euroa.

Lähde: Yirego Drumi

Edellinen artikkeliIcaros – We make you fly – Kuntoiluväline, joka mahdollistaa lentämisen virtuaalitodellisuudessa on tätä päivää
Seuraava artikkeliBush Winch -vinssi voidaan asentaa helposti mihin tahansa autoon. Kiskoo auton ojasta tai mudasta!