Fiat Ducato Camper Van tuo luksusta matkailuautoiluun

Fiat toi ensimmäisen uudistuneen matkailuautonsa markkinoille 2006. Tämän jälkeen on pyritty parantamaan ja monipuolistamaan varustelua. Kun katsoo viimeisimpiä kuvia ja ominaisuuksia, niin tässä on onnistuttu hyvin. Onhan taustalla myös pitkän linjan asuntoautotuotanto.

Iltavalaisu

Fiat Ducato Camper Van on Fiat Professional -alustalle rakennettu matkailuauto on runsas varustelussaan ja edistyksellisinen teknologiassa. Käsittely on helppoa ja mukavaa.

Tilat ovat modulaarisia ja mukautettavia, joten voi valita tarpeiden mukaan räätälöidyn koon. Valitavina on 3 akseliväliä, 4 pituutta ja 3 korkeutta sekä 8 tilavuutta: 8–17 m³. Kokonaispaino on 3000–4250kg. Hintaa en löytänyt mistään selkeästi, mutta lienee 30000 eurosta ylöspäin.

Fiat Ducato Camper Van

Ajo-olosuhteet pitäisivät olla joustavat ja hieman huonompikin tie mukava ajaa. Varusteisiin kuuluu mm. neliveto, vinssi, valonheittimet katolla, kattotelineet rahdille, vahvistettu rakenne katolle kiipeämistä varten sekä kaksi vararengasta. Tässä siis mennään melkein jo survival-modeen.

Uusia teitä

Videolla esitellään Off-Road-mallia:

Huonompikin tie sujuu
Tien päällä
Ohjaamo
Pöytätila ohjaamon takana
Telkkari
Vesipiste
Sisätila
Sängyt levitettynä

Nykyään on tarjolla luksusta niin auton ajo-ominaisuuksissa kuin sisustuksessakin. Helposti ajettava ja kattavasti sisustettu malli tekee matkailusta varmasti mukavampaa.

Lähde: Designboom, Fiat Camper Suomi