Cynaps Mint helpottaa musiikin kuuntelemista kypärä tai pipo päässä

Erilaisia kuulokkeita on saatavilla ties millä mitalla, mutta usein pienet nappikuulokkeetkaan eivät sovi täydellisesti esimerkiksi pyöräily- tai moottoripyöräkypärän alle. Cynaps Mint hakee ratkaisua tähän ongelmaan johdattamalla äänen käyttäjänsä korviin pääkallon kautta.

Luun kautta johdetussa äänessä ei sinänsä ole mitään uutta, mutta nyt tarjolla oleva laite pyrkii tekemään tekniikan käyttämisestä yksinkertaista. Cynaps Mint -kuulokkeita voi pitää missä tahansa kohtaa päätään ja silti kuulla toistetun musiikin tai äänet samaan tapaan kuin perinteisistä kuulokkeista. Laitteen käyttämistä varten tarvitsee tosin kantaa mukanaan erillistä yksikköä, joka yhdistetään Bluetoothin avulla äänilähteeseen.

Yksi täydellinen setti kustantaa edullisimmillaan noin 70 euroa. Ainakin moottoripyöräkypärän kanssa nappikuulokkeita käyttäneenä voin sanoa, että mikä tahansa tätä yhdistelmää parempi ratkaisu on aina tervetullut keksintö.

Lähde