gerberknife

Pikkuinen veitsi on yllättävän kätevä vekotin ja sitä tulee yleensä tarvinneeksi aina silloin kun sitä ei ole saatavilla. Tämä tulee sitten huomattua vaikkapa makkarapakettia tai kirjekuorta avatessa. Yksi ratkaisu tähän ongelmaan on Gerber GDC Zip Blade. Se on pikkuruinen veitsenterä, joka kulkee aina mukana esimerkiksi takin vetoketjussa.

Kyseessä on siis pieni vekotin, josta saa taitettua esiin noin 1,7 cm pituisen veitsenterän. Yhteensä koko laitteella taas on pituutta kuljetusasennossa noin 4 cm. Härvelin voi ripustaa mukana tulevan kiinnitysmekanismin ansiosta vaikkapa vetoketjuun, mutta sen saa tarvittaessa irrotettua myös yhdellä kädellä.

Yhdellä pikkuisella taittoveitsellä on hintaa noin 6 euroa. Tällaista ei vain pidä unohtaa takkiinsa joihinkin ulkomaan kohteisiin lennettäessä, sillä muuten vekotin saattaa jäädä turvatarkastukseen.

Lähde

Edellinen artikkeliLibreCalc on avoimeen laitteistoon ja ohjelmistoon perustuva graafinen laskin
Seuraava artikkeliCrowdSolve pyrkii tekemään tavallisista ihmisistä rikostutkijoita