Lettermate auttaa raapustamaan postikortin osoitetiedot suoraan

Monessa mediassa hehkutetaan usein, kuinka paperinen ”snailmail” alkaa olla pikkuhiljaa jyräytynyt sähköpostin ja muiden viestimien alle. Tästä huolimatta joskus tulee aina tarve lähettää kirje tai pari ja tällöin hommaan vaaditaan muitakin kädentaitoja kuin pelkästään kymmensormijärjestelmää. Lettermate on yksinkertainen pala muovia, joka helpottaa osoitetietojen kirjoittamista käsin.

Laite koostuu neljästä tasaisin välein leikatusta aukosta, joiden lävitse on sitten tarkoitus kirjoittaa vastaanottajan tiedot rivi kerrallaan. Tällaisen läpyskän avulla rivit ainakin pysyvät suorina ja kirjainten koko kutakuinkin vakiona. Tietty vekottimessa on myös ongelmansa, mikäli käsiala tahtoo vaatia hieman enemmän vapaata tilaa. Yksi Lettermate kustantaa noin 12 euroa, mikä varmasti heikentää ostointoa ainakin harvemmin kirjeitä raapustelevissa piireissä.

Lähde