Nykyisin on tarjolla lukuisia erilaisia internetpalveluita, joiden kautta jokainen oman elämänsä taiteilija voi jakaa esimerkiksi leivoksista napsimiaan valokuvia. Yleensä suurin osa tällaisiin kuvapalveluihin ladatuista kuvista on kuitenkin lähtöisin kamerapuhelimista. Lumera on järjestelmäkameroihin soveltuva lisäpalikka, joka tekee myös tällaisilla järkäleillä napattujen kuvien siirtämisestä internetiin yksinkertaisemman tehtävän.

Härvelin avulla kameralla napatatut otokset saa yhden napin painalluksella siirtymään suoraan esimerkiksi Facebook-, Twitter- tai Instagram-palveluun. Erilaiset tarvittavat asetukset määritellään laitteen mukana tulevalla matkapuhelinsovelluksella. Sovelluksen avulla voi myös esimerkiksi säätää kameran asetuksia etänä tai tarkkailla etsimen läpi näkyvää kuvaa.

Vekotin toimii tällä hetkellä valitettavasti ainoastaan tiettyjen Canonin ja Nikonin järjestelmäkameroiden kanssa. Kiinnostuneille kuitenkin tiedoksi, että Lumera kerää rahoitusta viimeistelyä varten ja on tarjolla tukijoille noin 120 euron hintaan.

Lähde

Edellinen artikkeliiBox Nano on kuluttajille tarkoitettu pikkuruinen 3D-tulostin
Seuraava artikkeliStarwood tuo hotelleihinsa matkapuhelimella aukeavat lukot